Au scos la vânzare brazii împodobiţi de Crăciun

Ultima actualizare:

    Cu preţuri cuprinse între  60 şi 150 de lei poţi cumpăra  un brad de toată frumuseţea,  gata împodobit
Cu preţuri cuprinse între 60 şi 150 de lei poţi cumpăra un brad de toată frumuseţea, gata împodobit

Globuleţe, beteală sau brazi de Crăciun gata împodobiţi, toate-s la vânzare pe Internet. E adevărat, nu mai e sezonul lor, dar preţurile sunt pomană curată. Românii mai strânşi la pungă se străduiesc să valorifice tot ce le-a rămas prin case după Sărbători.

„Brad artificial cu globuri, beteală şi instalaţie. Se vinde exact cum se vede în poze”. Sau: „Brad de 22 cm, în stare foarte bună, model clasic”. Sau: „12 globuri argintii, toate la 5 lei”. Sunt doar câteva dintre miile de anunţuri care au împânzit Internetul acum, în prag de primăvară. Motivul e simplu: oamenii şi-au făcut treaba cu ele şi acum încearcă să recupereze din bugetul „spart” de Sărbători. Până la Crăciunul următor mai e destul, iar banii sunt necesari acum. Eşti interesat de un chilipir, dar nu dispui de suma respectivă?

Nu-i problemă! Vânzătorii sunt dispuşi să tocmească sau să ofere produsul la schimb, pe un alt produs. „Dau bradul cu 60 de lei. E în stare impecabilă. Facem şi schimb dacă vrei. Vezi ce ai prin casă care nu îţi mai trebuie şi poate ne înţelegem”, spune Mihai, un tânăr din Ploieşti – Prahova. Pe site-urile de anunţuri nu se găsesc doar lucruri uzate. Genţiana Dobre, din Timişoara, vinde, spre exemplu, o splendoare de brad artificial nou-nouţ cu tot cu suport, pentru doar 75 de lei. Negociabil! „A fost cumpărat de nou cu 100 de lei şi a fost folosit doar două săptămâni, de Sărbători”, a precizat femeia.

Ce mai vând românii pe Internet

Aproape că nu există obiect care să nu fie valorificat pe Internet. Sunt români care au ajuns să-şi scoată la vânzare becurile arse, foarfeca ruginită, papucii roşi de căţel şi chiar costumul de baie sau colăcelul de plajă al copilului.

O tânără din Târgu Mureş vinde pe Internet un costum de baie “aproape nou, purtat doar de două ori”, pentru “doar 30 de lei. Mie mi-e mare”, explică tânăra. Daniela Popa, din Oradea, se străduieşte de ceva vreme să vândă biberonul copilului pentru 17 lei. “A fost folosit de două ori, că l-a refuzat bebeluşul meu. Practic, e ca nou”, spune femeia.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net