Au «moștenit» doar mărunțișuri după amanta milionarului

Ultima actualizare:

    Lara Şaban a fost  ucisă de propriul  frate în urmă  cu 5 ani
Lara Şaban a fost ucisă de propriul frate în urmă cu 5 ani

Final neaşteptat în urma uneia dintre cele mai mediatizate asasinate din România! Urmaşii constănţencei Lara Şaban, iubita neoficială a unui influent politician turc, ucisă pentru bani chiar de către fratele ei, au ”moştenit” doar câteva mărunţişuri, printre care… o pereche de chiloţi.

Amanta răsfăţată a unui politician turc pe nume Husseyin Sipahi, Lara Şaban, a ţinut toată România cu sufletul la gură după ce s-a anunţat dispariţia ei, una trasă la indigo parcă după modelul Elodiei. Când cadavrul ei a fost găsit într-un sac, abandonat pe un câmp, nimeni nu s-a gândit că fratele ei ar fi asasinul. În urma Larei au rămas multe bunuri de valoare dobândite pe perioada şederii ei în Turcia. Urmaşii ei, însă, s-au ales numai cu lucruri mărunte care i-au aparţinut şi care au fost confiscate în timpul anchetei, ca probe.Conform deciziei Tribunalului Constanţa, la fiica Larei ar urma să ajungă o pereche de chiloţi roz, o pereche de balerini de la Coco Channel, confiscaţi, o pereche de ochelari, o geantă, dar şi un seif portabil, încuiat, în care nimeni nu ştie ce se ascunde. ”Moştenirea” frumoasei brunete mai include şi un flacon de picături pentru ochi, acte, paşaportul  şi câteva copii xerox. Deşi provenea dintr-o familie musulmană destul de săracă, tânăra a cunoscut viaţa de lux alături de Hussyin. Turcul şi-a tratat amanta ca pe o regină, chiar dacă în paralel cu ea avea o familie. Trecutul ei din Turcia nu a fost foarte clar, iar unii au susţinut că tânăra ar fi lucrat ca prezentatoare de ştiri pentru un post local turcesc. Lara a devenit inclusiv mămica unei fetiţe, cât timp a stat în Turcia.

Ucisă cu sânge rece

În 2012, Lara Şaban a fost ucisă cu o lovitură în cap, aplicată cu un ciocan, şi ulterior împachetată în plastic şi aruncată pe un câmp. Gilberto, fratele Larei şi complicele lui, George Davidescu, au fost condamnaţi, în iunie 2014, la închisoare pe viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net