Au câştigat 300 de lei cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Constantin Toma  e la primul câştig
Constantin Toma e la primul câştig

Cel mai iubit concurs aduce bucurie în casele românilor. Doi cititori fideli şi-au încercat norocul la concursul Click!MANIA şi nu mică le-a fost surpriza când au văzut că au intrat în familia câştigătorilor.

Fidelitatea i-a fost răsplătită. Constantin Toma (68 de ani), din Capitală, cumpără zilnic două exemplare din ziarul Click!. „Unul este pentru familia mea, al doilea pentru o vecină. Citim acest ziar din scoarţă în scoarţă. Eu încep cu rubricile de sport, iar soţia este fan al ghidului TV. Nu am câştigat niciodată bani fără să muncesc din greu, aşa că nu am desfăcut lozul. Nu credeam că am şi eu noroc la bani măcar o dată în viaţă.  Când mi-a spus soţia că a găsit un premiu de 300 de lei am fost foarte fericit şi am venit imediat să îl revendic”, ne-a povestit pensionarul. Nici bucureşteanul Gheorghe Mihăilă (84 de ani) n-a căutat premiile cu lumânarea, dar totuşi norocul a dat peste el. A descoperit cuponul de 300 de lei după ce şi-a terminat de citit ziarul, pe care îl cumpără în fiecare zi. Mai ştii, poate asta e cheia succesului! Să nu te repezi să dezlipeşti talonul imediat ce ai luat ziarul de la chioşc.

Gheorghe Mihăilă  citeşte zilnic Click!
Gheorghe Mihăilă citeşte zilnic Click!

„Nu duc lipsă de bani, pot spune că am o pensie bunicică, dar mă bucur. Nu am câştigat niciodată vreun premiu la un astfel de concurs”, ne-a spus bucureşteanul.Vrei şi tu să ai norocul lor? Nu rata nici un număr din ziarul Click!. Zilnic, până la 30 iunie, tichetele de concurs vor fi lipite zilnic pe prima pagină a ziarului nostru. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, şase premii a câte 5.000 de lei, 30 de premii a câte 1.000 de lei, 300 de premii a câte 300 de lei, 20 de telefoane, 10 tablete, 25 de carduri de plin de benzină (40 litri), 65 gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), 20 de mixere Delimano, 20 de grătare de exterior Delimano, 7 aspiratoare, 50 de seturi cu ibric şi râşniţă, 7 cuptoare cu microunde, 5.000 de loţiuni de plajă, 1.500 de geluri de duş şi 1.500 de brăţări UV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net