A apărut berea la doză cu protecție împotriva bacteriilor

Ultima actualizare:

    Berea cu folie de aluminiu de protecție se vinde deja în magazine la prețuri cuprinse între 2,7 și 3 lei
Berea cu folie de aluminiu de protecție se vinde deja în magazine la prețuri cuprinse între 2,7 și 3 lei

Dragi consumatori de bere. Dacă până acum aveați rețineri să beți această licoare senzațională direct din doza de aluminiu, aflați că de acum înainte nu mai există nici un motiv să o spălați sau să o ștergeți cu mâneca. Un renumit producător de bere din România a lansat doza cu protecție împotriva bacteriilor și prafului.

În 2015, un băutor de bere se adresa celor de la Tuborg România cu întrebarea, extrem de pertinentă: „Cât de igienice sunt dozele de bere pe care pun eu gura?”. Întrebarea le-a dat de gândit mai-marilor companiei, care au comandat imediat un studiu pentru a afla ceea ce nici ei nu știau. „Am zis să verificăm pe tot lanțul de producție, până la raftul magazinelor. Am luat doze din mai multe locuri și le-am dus la laborator. Din 92 de mostre prelevate, 11 au fost declarate contaminate cu diverși agenți patogeni”, spune Shachar Shaine, președinte United Romanian Breweries Bereprod.

Problema e că această analiză a fost realizată pe timp de iarnă, când bacteriile nu au o răspândire rapidă. Din acest motiv, specialiștii laboratorului au tras concluzia că pe timp de vară riscul la care sunt supuși consumatorii este mult mai mare. Soluția inovatoare, dar și salvatoare pentru berea la doză, stă în aplicarea unei folii de aluminiu pe dozele de bere, presată la cald, astfel încât impuritățile, praful și bacteriile să nu se dezvolte. Folia se aplică etanș, fără adeziv, pentru a nu dăuna organismului.

Tuborg România a investit peste 2 milioane de euro în acest sistem, care va fi implementat pe toate produsele de acest gen deținute de companie: Carlsberg, Tuborg, Tuborg Non-Alcoolic, Holsten, SKOL și SKOL Nepasteurizat. Producția de doze cu folie de aluminiu a început de două săptămâni, iar produsele vechi, aflate acum pe stoc, se vor comercializa în paralel cu cele noi, până la epuizare.


    Shachar Shaine, președinte United Romanian Breweries Bereprod, companie subsidiară a grupului danez Carlsberg Breweries
Shachar Shaine, președinte United Romanian Breweries Bereprod, companie subsidiară a grupului danez Carlsberg Breweries

“Pe parcursul traseului de la linia de îmbuteliere până la consumator, folia de protecție din aluminiu protejează complet dozele de factorii externi. Am investit o pondere importantă din bugetul nostru de investiții pentru 2017 în Alu-Foil pentru acest scop și nu am dorit să facem niciun compromis: tehnologia de ultimă generație și atenția acordată experienței consumului de bere cu siguranță le vor demonstra românilor că Tuborg România le permite să se bucure cu încredere de calitatea produselor noastre,” a declarat Shachar Shaine.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net