«Am câştigat de patru ori cu Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Nicolae Peneş  a câştigat 300 de lei  la Click!MANIAFoto: Click!
Nicolae Peneş a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFoto: Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Nicolae Peneş este unul dintre cei mai norocoşi cititori Click! El a câştigat de patru ori cu ziarul preferat.

Ediţia şi premiul! Bucureşteanul Nicolae Peneş, în vârstă de 84 de ani, a câştigat la ultimele ediţii ale concursului nostru patru premii. “Click!MANIA este concursul meu preferat şi are cele mai tari premii. Prima dată am câştigat un abonament la ziar, apoi două telefoane, iar acum lozul norocos mi-a adus 300 de lei. Ăsta da noroc!”, ne-a spus, entuziasmat, pensionarul. Telefoanele au ajuns la nepoţelele mele, iar din banii câştigaţi o să le cumpăr tot lor cadouri”, a conchis câştigătorul.

Ştefania Năiţa (64 de ani) adoră să completeze integramele din ziarul ei preferat şi spune că îi plac mult reportajele despre animale. Lozul i-a adus 300 de lei, bani cu care va merge la medic pentru nişte infiltraţii la genunchi. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 de litri), gadget-uri (căşti, baterii externe, mini-boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare cu microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Ştefania Năiţa  s-a ales cu 300 de lei  de la ziarul preferat
Ştefania Năiţa s-a ales cu 300 de lei de la ziarul preferat
image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net