Alina Gorghiu, în lacrimi la Botoșani. Cine a făcut-o pe șefa PNL să plângă

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a trecut prin momente emoționante sâmbătă, la Botoșani, unde a participat la lansarea candidaților PNL la alegerile parlamentare.

Invitat special, academicianul Leon Dănăilă, candidat din partea liberalilor la Senatul României pe lista din București și originar din Botoșani, a ținut un discurs care a stârnit ropote de aplauze și chiar lacrimi din partea celor prezenți. Profesorul a glumit spunând că este de aceeași vârstă cu Alina Gorghiu – 38 de ani – depinde doar cum sunt așezate cifrele. 

Un moment special a fost cel în care reputatul chirurg i-a adresat președintei PNL, Alina Gorghiu, cuvinte de încurajare. ”Important este că vă iubim, că vom câștiga împreună aceste alegeri. Că Dacian Cioloș va fi prim-ministru iar România va merge pe calea cea dreaptă. Vă iubesc!”, sunt cuvintele prin care academicianul și-a încheiat discursul. Emoționată, cu ochii în lacrimi, șefa PNL l-a îmbrățișat pe Leon Dănăilă, în aplauzele participanților la eveniment. 

Leon Dănăilă este recunoscut internațional drept un geniu al neurochirurgiei. Autor a numeroase publicații de specialitate și membru titular al Academiei Române, este cel care a înființat prima secție de neurochirurgie vasculară și microneurochirurgie vasculară din România și a reușit să scadă mortalitatea operatorie de la 50% la 4%. Deși i s-au oferit numeroase oportunități de a profesa în străinătate, academicianul a preferat să rămână în țară. La 83 de ani, Leon Dănăilă este extrem de activ, încă operează și anul acesta a decis să se implice în politică, din partea PNL. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net