Aici te răsfaţă sexy-frizeriţele

Ultima actualizare:

    Laura (23 de ani), Alice (27 de ani), Valentina  (29 de ani) primesc zilnic aprecierile clienţilor
Laura (23 de ani), Alice (27 de ani), Valentina (29 de ani) primesc zilnic aprecierile clienţilor

Vrei o oră de răsfăţ în braţele unor tinere apetisante? E musai să dai o fugă la... frizerie!

Tunsul este o necesitate, dar ce ne facem atunci când devine tabiet?! La asta s-au gândit doi tineri din Capitală, care au pus pe picioare un salon ieşit din tipare. La o frizerie din Băneasa, clienţii sunt trataţi precum împăraţii: un harem de tinere, sexy şi talentate, le stau la dispoziţie pentru a le satisface orice dorinţă. În materie de tunsori, bineînţeles!

„Clientul intră pe site, vede fetele, alege una care-i place şi face o rezervare. Şi se bucură de o oră în compania fetei: tuns, spălat, uscat, masaj capilar şi facial, tot ce trebuie”, spun reprezentanţii salonului.

Ne-am lăsat şi noi pe mâinile celor trei frumoase şi nu ne-a părut rău. Pentru 57 de lei, ai parte de un huzur cum nici n-ai visat. Pe lângă tunsoarea ultimul răcnet, tinerele domniţe, îmbrăcate office, provocator, îţi oferă, bonus, un masaj relaxant, în timp ce îţi savurezi cafeluţa. Dacă podoaba capilară v-a „părăsit”, nu-i bai: fetele sunt gata să vă penseze sprâncenele, să vă netezească barba sau să vă facă manichiura. Nici un bărbat nu pleacă nerezolvat, odată ce a intrat pe mâna sexy-frizeriţelor.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net