Două studente, lovite în plin pe o trecere de pietoni în Mamaia. Şoferul este un cunoscut handbalist, Alexandru Viorel Şimicu

Ultima actualizare:

Handbalistul Alexandru Viorel Şimicu, de 25 de ani, a avut parte de ghinion în Constanţa. El a accidentat două fete studente, în vârstă de 19 ani, pe trecerea de pietoni, informează romaniatv.net.

Handbalistul a spus că nu le-a văzut.

„Mergeam în paralel cu o maşină de şcoală de şoferi, iar la un moment dat, maşina respectivă a mărit puţin viteza. Fetele s-au strecurat prin spatele acesteia. Nici măcar nu le-am văzut, mi-au sărit în faţă. Voi merge la spital să văd ce spun medicii”, a spus Alexandru Şimicu, care se afla la volanul autoturismului.

Cele două tinere se îndreptau către facultate, însă au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul s-a petrecut miercuri, 13 noiembrie 2013, în jurul orei 13.00, pe bulevardul Mamaia. Fetele acuzau dureri la mâini şi picioare.

Din primele cercetări, rezultă faptul că şoferul nu a acordat prioritate de trecere. Starea fetelor accidentate este bună.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, a spus agentul principal Luigi Ionescu, citat de romaniatv.net.

Alexandru Viorel Şimicu este un cunoscut handbalist, din Timişoara, dar care activează la HCM Constanţa, jucând pe postul de inter stânga. De asemenea, el este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători din ţară. În trecut a evoluat la Poli Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net