«Abia aştept să înceapă iar Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Bucureşteanca  Mihaela Georgescu  a câştigat 5.000  de lei cu Click!
Bucureşteanca Mihaela Georgescu a câştigat 5.000 de lei cu Click!

Concursul care a făcut mii de români fericiţi se întoarce de vineri, 20 mai, cu noi surprize. Dincă Mergiu, cititorul care ne-a luat maşina la ultima ediţie de Click!MANIA, abia aşteaptă să-şi încerce iar norocul. Mai sunt doar două zile până la primul loz!

Ani la rândul, Click!MANIA a adus bucurie în casele românilor. “Pentru mine şi familia mea, Paştele acesta a fost de neuitat. Ziarul preferat ne-a făcut cel mai frumos cadou. Abia aşteptam să înceapă iar concursul, deşi nu cumpăr ziarul pentru premii. Pentru mine, dimineaţa perfectă începe cu o ceaşcă bună de cafea şi Click! în mână. Este ziarul meu preferat, cel care mă ţine la curent cu toate noutăţile din ţară şi de pe glob şi care mă ajută să mă relaxez în weekend cu integrame”, ne-a spus Dincă Mergiu, cel care în 20 aprilie a câştigat un superautoturism Dacia Logan MCV, în valoare de peste 8.000 de euro. Constănţeanul a înmatriculat deja maşina şi şi-a personalizat numărul cu iniţialele sale şi ale fiului său, Daniel. „Suntem tare bucuroşi! Mi-am plimbat băiatul şi soţia cu noua maşină. Cel mai lung drum l-am făcut chiar săptămâna trecută, când am fost până în Bulgaria să ne relaxăm puţin. Până acum, am făcut cam 250 km şi sunt tare mulţumit de ea. Mă bucur că începe iar concursul, pentru că veţi face şi alţi români fericiţi. Le urez succes tuturor! Cumpăraţi ziarul cu încredere pentru că premiile chiar se dau pe bune”, a conchis bărbatul, care este administrator la o societate comercială. Şi tu poţi avea norocul lui! Vineri ai primul loz, aşa că nu rata şansa să intri în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA.

Am făcut aproape 4.000 de români fericiţi


    Bucureşteanca  Mihaela Georgescu  a câştigat 5.000  de lei cu Click!
Bucureşteanca Mihaela Georgescu a câştigat 5.000 de lei cu Click!

La ultima ediţie a concursului Click!MANIA am premiat aproape 4.000 de cititori fideli. Patru norocoşi s-au ales cu câte 5.000 de lei fiecare, alţi 33 de cititori au câştigat câte 1.000 de lei, iar 213 români au nimerit lozurile cu 300 de lei. S-au mai dat 36 de telefoane şi 35 de tablete. Cititorii noştri au mai câştigat căşti, stick-uri, şi mouse-uri. Aproape 100 de români s-au ales cu seturi cu ibric şi râşniţă, iar 7 norocoşi au câştigat câte un aspirator. S-au mai dat abonamente pe o lună la ziarul preferat şi seturi de oale pentru bucătărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net