ÎL RECUNOŞTI? A prăjit cartofi în fast-food, la Paris!

Ultima actualizare:

Mama premierului a povestit amănunte picante din viaţa fiului ei, Victor Ponta. De pildă, a explicat cum a ajuns în capitala Franţei fără să cunoască limba şi ce a făcut pe acolo.

„A fost o aventură de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales să meargă într-un schimb de experienţă într-un liceu din Franţa, la Nantes. Avea 20 de dolari în buzunar, iar după ce terminat tabăra a spus că nu concepe să se întoarcă acasă fără să vadă Parisul. Avea 17 ani, a împlinit 18 ani la Paris”, a spus mama premierului, Cornelia Naum, la Antena 3.

Ea a precizat că a avut o discuţie cu fiul său, în care i-a spus să meargă la Paris, să „doarmă două nopţi în parcurile superbe” şi să se întoarcă în România.

„A rămas opt luni la Paris, eu m-am dus la el în noiembrie să-l văd, avea o garsonieră, o mansardă, lângă gară, servicul oficial la un fel de McDonalds, avea carnet de cercuri. L-am convins să se întoarcă. A venit în februarie, şi-a dat tezele, Bac-ul, l-a luat”, a spus mama lui premierului.

 „A fost o experienţă deosebită. Prin faptul că după 22 de ani s-a întors la Paris şi a fost întâmpinat cu covorul roşu s-a dovedit că a avut dreptate şi că aici e locul lui”, a mai spus Cornelia Naum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net