Şi-a omorât fiica de 6 ani, să nu o piardă - FOTO

Ultima actualizare:
"A fost un tată bun, un om iubitor, dar Alexandra nu merita să fie omorâtă. Avea toată viaţa în faţa ei"
"A fost un tată bun, un om iubitor, dar Alexandra nu merita să fie omorâtă. Avea toată viaţa în faţa ei"

Tragedie, ieri dimineaţă, în oraşul timişean Jimbolia. O bătrână venită să îşi ia nepoţica la plimbare a găsit-o în podul casei, spânzurată. Lângă micuţa de 6 ani atârna în ştreang şi tatăl ei, care obţinuse custodia după divorţ.

Romulus Fiscuşan, de 35 de ani, a divorţat în urmă cu trei ani de zile de fosta soţie, Mariana Bodici. Instanţa de judecată a decis ca el să o crească pe Alexandra, fetiţa lor în vârstă de 6 ani, astfel că mama a primit doar drepturi de vizitare.

„Am acceptat decizia instanţei ca el să rămână cu Alexandra. M-am înţeles cu el ca şi eu să o vizitez. În ultima vreme, i-am cerut să o lase cu mine pe Alexandra o lună. Mi-a spus că se mai gândeşte”, a povestit fosta soţie, care a muncit până de curând în străinătate. Ieri dimineaţă, însă, bărbatul şi-a urcat fiica în podul casei, a pregătit două ştreanguri şi s-a spânzurat în acelaşi timp cu micuţa.

Trupurile neînsufleţite au fost găsite de bunica din partea mamei care venise să o ducă pe Alexandra la plimbare. Bunica a intrat în casă, a verificat fiecare cameră, dar i s-a părut straniu că nu o găseşte pe fetiţă sau pe tatăl ei.

A văzut becul din pod aprins şi a urcat repede treptele. Inima i-a stat în loc când i-a descoperit pe cei doi suspendaţi de veranda podului. Femeia a chemat ajutoare, dar medicii nu le-au mai putut salva vieţile celor doi.

Deşi Romulus Fiscuşan nu a lăsat nici un bilet prin care să îşi explice gestul, rudele spun că acesta trăia cu teama că fosta soţie o va lua pe Alexandra şi va fugi cu ea în străinătate.

Mai mult, rudele susţin că bunica din partea mamei urma să intenteze un proces pentru a cere ea custodia Alexandrei Fiscuşan. Oamenii spun că bărbatul îşi iubea fetiţa ca pe ochii din cap şi nu ar fi suportat să o piardă.

"A fost un tată bun, un om iubitor, dar Alexandra nu merita să fie omorâtă. Avea toată viaţa în faţa ei" Mariana Botici mama îndoliată.

Mediacenter
Mediacenter

Intră în Mediacenter pentru mai multe fotografii


    Mediacenter
Mediacenter

Mai citeşte:

El l-a omorât pe DJ-ul Fofo din Tulcea cu o lovitură

O fetiţă de şase ani, moartă lângă cadavrul tatălui său în podul casei! FOTOPrimar găsit vinovat moral pentru moartea a două copile de 12 şi 13 ani GALERIE FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net