O fetiţă de şase ani, moartă lângă cadavrul tatălui său în podul casei! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Două persoane, un bărbat de 35 de ani şi fiica sa, în vârstă de şase ani, au fost găsite miercuri dimineaţă, spânzurate în podul casei în care locuiau, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului. Cei doi sunt din localitatea Jimbolia, judeţul Timiş.

Update, ora 13.05 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl şi fiica sa s-au spânzurat în acelaşi timp. S-au urcat pe acelaşi scaun, şi-au pus la gât sfori pe care le-au agăţat de o grindă, după care bărbatul a dărâmat scaunul.

Update, ora 12.45 La locul tragediei au venit şi rudele tatălui. Surorile acestuia spun că sunt şocate dar în acelaşi timp dezgustate de gestul tatălui Alexandrei. "Niciodată nu ne-a spus că i-ar face rău Alexandrei. Nu îl credeam capabil de aşa ceva. El a fost în permanenţă ameninţat de bunica fetei, care nu voia decât bani de la el", spune Iulia Fiscuşan, sora bărbatului găsit miercuri spânzurat.

Rudele bărbatului dau vina pe bunică pentru ce s-a întâmplat: "Bunica nu era interesată decât de banii şi averea pe care le-a pierdut la divorţ mama fetiţei. Alexandra se afla pe locul doi".

Potrivit poliţiştilor, tragica descoperire a făcut-o bunica fetiţei, care astăzi s-a dus să o viziteze pe ea şi pe tatăl ei. Femeia şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, pentru că nu i-a găsit în casă, iar uşa de la pod era încuiată pe dinăuntru.

În interior, a găsit-o pe nepoata sa şi pe tatăl acesteia spânzuraţi. Bărbatul, Romulus Fiscuşan, avea 35 de ani. Potrivit rudelor mamei fetiţei, de curând tatăl şi-a manifestat dorinţa de a pleca cu fiica lui, Alexandra, în Germania, la bunicii din partea tatălui.

Mama fetiţei (foto stânga) nu şi-a dat acordul pentru ca aceasta să iasă din ţară, de teamă ca nu cumva fostul ei soţ să rămână definitiv în străinătate cu fetiţa. Romulus Fiscuşan s-a supărat cu atât mai mult cu cât fosta lui soţie a fost plecată o bună perioadă din ţară, la muncă, în străinătate.

simeon stalpnicul png

"Fetei îi era foarte teamă de tată. Îi era teamă să îi iasă din cuvânt. Nu cred că tatăl o bătea dar o pedepsea atunci când nu îi făcea pe plac. Alexandra i-a spus de mai multe ori mamei că nu mai vrea să fie lăsată la tatăl ei", ne-a declarat Cristian Botici, fratele mamei (foto dreapta).

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net