7 lucruri pe care să le faceți pentru a avea o zi norocoasă

Ultima actualizare:

    Trifoiul cu patru foi este ”magnetul” norocului
Trifoiul cu patru foi este ”magnetul” norocului

Chiar dacă nu suntem superstițioși, deseori constatăm că un lucru sau un ritual ne-a purtat noroc în diferite împrejurări. Mai mult, acel lucru ne-a apărat de o situație neplăcută sau de influențele negative din anturaj. Există cel puțin 7 lucruri sau ritualuri de care este bine să ținem seama atunci când ne dorim să avem o zi norocoasă.

Desigur, pentru mulți semeni există speranța că un ritual pe care-l practicăm când ieșim din casă sau un talisman pe care-l purtăm asupra noastră ne ajută să avem o zi norocoasă și să ținem la distanță ghinionul :

1.Purtați cu voi un trifoi cu patru foi

Din vremuri îndepărtate, în țara noastră și în multe comunități din lume. Trifoiul cu patru foi este simbolul faimei, bogăției, dragostei și sănătățăii. Pentru a avea noroc, îndeosebi într-o zi importantă pentru voi, purtați la voi acest ”magnet” pentru noroc. Fie că vă ocrotește de o situație nedorită, fie că vă ”inspiră” cum să rezolvați o problemă, Trifoiul cu patru foi este mereu protectorul celor care cred în puterea lui miraculoasă.

2. Ieșiți cu piciorul drept

Ieşiţi cu piciorul drept când plecați din casă sau dintr-o instituție semnificativă pentru a avea noroc.

3. Japonezii cred în puterea  unor simboluri

Potrivit calendarului lor popular, în  ziua de 3 februarie ei aruncau în mijlocul casei boabe uscate de soia și gestul acesta era însoțit de urarea: ”Norocul este înăuntru, iar diavolul este afară!”. După exemplul lor,  într-o zi importantă pentru voi, înainte de a pleca de acasă să aruncați în fața ușii  mai multe boabe de grîu și să rostiți: ”Grâul este norocul meu; el mă însoțește și-mi aduce noroc și bani!”

4.  Poartă o monedă lucioasă, nouă, în buzunarul hainei

Pentru a avea spor la bani, pentru a găsi un job avantajos și pentru a scăpa de datorii, purtați în fiecare zi înbuzunar o monedă nouă.

5. Dacă mergi la un interviu...

...sau te întâlnești cu o persoană influentă, nu te așeza pe colțul biroului din acea încăpere. Așează-te în capătul biroului sau la mijlocul acestuia. În acest mod, cuvântul tău  va fi ascultat cu atenție și apreciat.

6.Dacă trebuie să faceți o fotografie instantaneu

Dacă la un instantaneu sunteți trei persoane, nu te așeza în mijlocul grupului. În acest mod, vei evita o rivalitate.

7. Poartă cu tine o ghindă

Poartă la tine o ghindă, așa cum procedau stră-strămoșii noștri când plecau la o bătălie. Ghinda, fructul stejarului, este un simbol al puterii și curajului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net