18 lei, pulpa de zebră la grătar!

Ultima actualizare:

    Restaurantele îşi seduc clienţii cu mâncăruri sofisticate
Restaurantele îşi seduc clienţii cu mâncăruri sofisticate

Vremurile în care la cantinele de la serviciu se mâncau doar mici sau sarmale, iar în birouri mirosea a usturoi şi ceapă au apus! Acum, la locul de muncă, salariaţii sunt răsfăţaţi cu zebră la grătar. Click! a descoperit în Bucureşti un astfel de loc.

Pentru a munci bine trebuie să te hrăneşti sănătos, iar dacă este vorba de un festin culinar, cu bucate alese, mintea şi cheful de treabă sunt provocate la fapte mari. În clădirile de birouri au apărut restaurante rafinate, iar în spaţiile deschise se simt arome de mâncăruri ca în filme. Pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, la nr. 6, se află o clădire de birouri, iar la parterul ei un restaurant care zilele acestea a avut drept vedetă a meniului pulpă de zebră la grătar cu sos caramel şi orez sălbatic. “Am auzit că cineva comercializează carne de zebră şi am zis să ne surprindem clienţii, să luăm ceva nou”, începe Nicu Costea, bucătarul şef al localului, povestea deliciului care a uimit. 

simeon stalpnicul png

„Se ia bucata de pulpă de zebră, se marinează timp de 48 de ore cu sos de citrice. Apoi se pune la grătar cu sos de caramel şi fructe de pădure şi se serveşte cu orez sălbatic”, povesteşte de parcă ar vorbi de un banal piure cu piept de pui,  chef Nicu. „Am crezut că visez când am văzut în meniu, alături de alte mâncăruri, pulpă de zebră cu sos caramel şi orez sălbatic, la un preţ chiar civilizat. Am luat de curiozitate şi mai vreau”, spune satisfăcut Dragoş Laurenţiu, care lucrează la o firmă de IT în clădirea din Pompeiu. O porţie de pulpă de zebră la grătar cu sos caramel are în jur de 150 de grame şi cu tot cu garnitura de orez costă 18 lei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net