Români prinşi când spărgeau o bijuterie din Paris

Ultima actualizare:
Magazinul spart  se află în centrul  capitalei Franţei
Magazinul spart se află în centrul capitalei Franţei

Visau la un jaf ca-n filme, dar au fost prinşi în flagrant! Opt români au fost arestaţi în timp ce dădeau o spargere la un magazin de bijuterii situat la doi paşi de Bulevardul Champs-Elysées din Paris.

Lovitura a fost programată pentru noaptea de luni, după modelul altor spargeri care nu au dat greş în capitala franceză. Înarmaţi cu baroase şi topoare, cu cagule pe cap, românii au luat cu asalt, cu tupeu, magazinul parizian. În numai câteva secunde au făcut praf cu barosul geamul de la uşa de intrare şi au pătruns nestingheriţi în hol. Numai că a doua uşă, de la hol, le-a dat de furcă peste aşteptări.

Paznicul a reuşit s-o blocheze straşnic, după ce a zărit primul bandit cu faţa acoperită şi a sunat la poliţie.

Uşa a fost spulberată cu barosul


    Magazinul spart  se află în centrul  capitalei Franţei
Magazinul spart se află în centrul capitalei Franţei

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului în mai puţin de zece minute şi i-au găsit pe cei mai mulţi hoţi în hol, încercând în continuare să spargă uşa. Ceilalţi au fost "luaţi ca din oală" în timp ce "ţineau de şase" în jurul magazinului.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au lăsat să se înţeleagă că răufăcătorii fac parte din aceeaşi grupare de infractori care a mai dat o spargere în Paris în luna octombrie, anul trecut.

Bijuteria Pierre Dubail avea în vitrine ceasuri Rolex de 3.000 de euro (13.594 lei), dar şi un ceas Frank Muller de 700.000 de euro (3.172.165 lei). Bijuteriile Pierre Dubail sunt extrem de scumpe, unul dintre cele mai ieftine inele cu diamante ajungând la 2.300 de euro (10.424 lei).

Un român şi banda sa au furat ceasuri de lux în valoare de 1 milion de euro (4.532.395 lei) din magazinul Vacheron Constantin situat în centrul capitalei franceze. Hoţii au spart vitrinele cu ciocane, securi şi bare de fier, înşfăcând prada şi luând-o la goană. Cinci complici au aruncat fumigene să împiedice urmărirea lor. Românul de 24 de ani şi un moldovean de 17 ani au fost prinşi. Ceilalţi hoţi s-au făcut nevăzuţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net