„Ţăranul cu Maserati" şi-a furat-o a doua oară, de la aceeaşi fată!

Ultima actualizare:

    Petre Crăete i-a oferit Oanei flori ofilite
Petre Crăete i-a oferit Oanei flori ofilite

O dată nu a fost de ajuns: s-a dus să o caute pe cea care l-a pocnit cu geanta în cap, însă lovitura primită de această dată a fost şi mai dureroasă.

Deşi aflase că Oana Cristoiu lucrează ca bodyguard la un magazin, Petre Crăete s-a dus să o caute. „Ţăranul" cu pretenţii de gentleman s-a prezentat cu un buchet de flori, dar şi cu o pereche de mănuşi, aluzie la prima lor confruntare. „Am venit să o invit la cinema", a afirmat el în clipul postat pe contul său de YouTube. Însă florile le-a primit înapoi - peste ochi!

Dacă prima dată i-a tras o geantă în cap de i-a sărit paharul din mână, acum femeia a vizat o zonă mult mai sensibilă. „L-am lovit pentru că florile erau ofilite. Bine că nu erau din plastic! Da, le acceptam dacă nu erau ofilite. Orice altă femeie ar fi făcut aşa", a povestit Oana pentru emisiunea „Drept la ţintă".

„Sunt foarte afectat, am avut nevoie de îngrijiri medicale", a spus şi Petre, care, pe lângă buchetul trântit în cap, a mai primit şi un picior în zona inghinală. „Acum nu prea mai pot să fac faţă. Aveam două iubite, dar nici cu alea nu mai pot", a mărturisit el. Apoi a reînceput să se laude, în stilul care, de altfel, i-a şi atras porecla de „ţăranul cu Maserati": „Să mergi cu mine la un restaurant de lux. Să vezi şi tu unde mă duc eu!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net