Româncă ciopârţită în Spania pentru că era gravidă

Ultima actualizare:
Martin S. le-a arătat poliţiştilor  unde a aruncat cadavrul româncei
Martin S. le-a arătat poliţiştilor unde a aruncat cadavrul româncei

Un copil aduce întotdeauna bucurie într-un cuplu! Nu s-a întâmplat aşa şi în cazul Sorinei Patirnac, care a fost măcelărită de iubitul ei spaniol, Martin S., după ce i-a dat vestea acestuia că va fi tată, spun vecinii şocaţi de tragedie.

Destin frânt pentru românca Sorina Patirnac, la numai 26 de ani. După ce a absolvit Politehnica din Valencia, Spania, tânăra şi-a găsit sfârşitul ciopârţită cu toporul de omul pe care l-a iubit ca o nebună timp de 7 ani.

Tânăra locuia în Spania de mai bine de opt ani

simeon stalpnicul png

Întreaga Spanie este şocată de povestea tragică a româncei, care era o fată serioasă, muncitoare şi a avut numai note bune la Facultatea de Inginerie Tehnică.

Vecinii au numai cuvinte frumoase despre biata Sorina care trăia de şapte ani împreună cu Martin în localitatea Torremanzanas, provincia Alicante (sud-estul Spaniei).

Ei spun că românca era însărcinată în patru luni şi abia aştepta să devină mamă, înainte de a fi fost hăcuită de cel pe care voia să-l facă fericit. Cei doi s-au certat îngrozitor luni, 21 octombrie, când bărbatul a venit acasă de la fermă după 12 noaptea.

Martin şi-a ieşit din minţi şi a atacat-o cu sălbăticie cu toporul. I-a zdrobit capul, i-a tăiat o mână şi un picior după care a încercat să dea foc cadavrului, pe care l-a aruncat într-un canal. A doua zi, criminalul a fost văzut alergând prin localitate plin de sânge în căutarea tatălui său.

Când l-a găsit, i-a cerut să-l ducă la spital în Villajoyosa şi i-a mărturisit că şi-a tăiat iubita în bucăţi, potrivit ziarelor spaniole. Martin a fost arestat şi riscă să petreacă 20 de ani după gratii după ce şi-a recunoscut fapta.

Lavinia Ailoaiei, obligată să se prostitueze de la 18 ani


    Martin S. le-a arătat poliţiştilor  unde a aruncat cadavrul româncei
Martin S. le-a arătat poliţiştilor unde a aruncat cadavrul româncei

Românca Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia, la 6 septembrie 2013. Anchetatorii au fost îngroziţi când au vizionat filmul de peste trei ore al uciderii ei în chinuri de către contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese.

Filmul cuprindea scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea şi în final sex cu cadavrul. Imaginile ororilor au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care asasinul le-a ascuns în camera Motelului Moon, din Busto Arsizio, unde s-a produs monstruoasa crimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net