Românul fără mâini s-a însurat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A impresionat o lume-ntreagă cu talentul său! George Dennehy, un român născut fără braţe şi adoptat de o familie de americani, şi-a găsit jumătatea şi s-a căsătorit luna trecută. După ce a învăţat să cânte la chitară şi pian cu picioarele, tânărul de 19 ani susţine concerte în toată lumea.

Soarta vitregă nu l-a oprit pe George, românul născut fără mâini şi abandonat într-un orfelinat, să-şi urmeze visul. Tânărul artist de 19 ani, care locuieşte în orăşelul american Asland, ne-a dat o lecţie de viaţă, după ce a învăţat să cânte la chitară cu picioarele. Acum, George Dennehy se află în culmea fericirii.

Au cântat împreună la chitară

simeon stalpnicul png

El s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Stephanie, la 5 octombrie, în Mechanicsville, Virginia. La nici 20 de ani, cei doi şi-au jurat credinţă veşnică, după aproape un an de relaţie, în prezenţa celor dragi, care nu-şi mai puteau stăpâni lacrimile. Cel mai emoţionat moment al ceremoniei a fost acela în care tânărul chitarist şi mireasa lui au făcut schimb de verighete.

S-au îmbrăţişat toată noaptea

simeon stalpnicul png

Handicapul său nu l-a împiedicat să-i pună lui Stephanie inelul pe deget, folosindu-se de piciorul drept. Întrucât George s-a născut fără braţe, tânăra lui mireasă a pus inelul pe un lănţişor, pe care i l-a agăţat apoi de gâtul lui George. Însurăţeii au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, au dansat întreaga noapte, au tăiat tortul împreună şi s-au plimbat cu limuzina.

A tăiat tortul cu piciorul

simeon stalpnicul png

A şocat o lume întreagă

În 2012, Click! vă prezenta povestea cutremurătoare a tânărului născut fără braţe într-o familie săracă dintr-un oraş de lângă Timişoara. Abandonat într-un orfelinat din cauza handicapului său, o familie de americani cu suflet mare l-a adoptat pe George şi i-a oferit o viaţă nouă. A învăţat să cânte la pian, chitară şi violoncel cu picioarele, iar acum susţine concerte în întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net