Oana Niculescu Mizil, iubita lui Vanghelie, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

Ultima actualizare:

    Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de trei aniSursa foto Click!
Oana Niculescu Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de trei aniSursa foto Click!

Ce lovitură! Oana Niculescu Mizil (39 de ani), iubita lui Marian Vanghelie (46 de ani), a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a stabilit această pedeapsă pentru că deputatul şi-a angajat mama (Lidia Niculescu Mizil Ştefănescu, n.r.) la biroul său parlamentar. Decizia nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, deputatul Oana Niculescu Mizil Ştefănescu a solicitat încadrarea în muncă a mamei sale, în cadrul biroului ei parlamentar şi a avizat contractul individual de muncă prin care, în perioada mai 2009 - septembrie 2011, aceasta a realizat foloase materiale în cuantum de 65.697 de lei.

Decizia ANI a fost emisă în 2011. Oana Mizil a susţinut atunci că din punct de vedere juridic nu se află în conflict de interese şi a cerut anularea actului constatator al ANI. Agenţia Naţională de Integritate a stabilit, în septembrie 2011, faptul că „Oana Niculescu-Mizil Ştefănescu Tohme, deputat în Parlamentul României, a propus angajarea şi a avizat contractul individual de muncă privind angajarea mamei sale, Lidia Niculescu Mizil Ştefănescu, începând cu data de 29 aprilie 2009, în cadrul Biroului Parlamentar deţinut în Circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti, încălcând, astfel, prevederile Legii 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei".

La 19 septembrie 2011, deputatul PSD Oana Niculescu Mizil preciza, într-un comunicat, că mama ei nu este funcţionar public, ci are statut de personal contractual, menţionând că raporturile biroului de parlamentar cu aceasta au încetat în cursul zilei respective. Iar la 7 octombrie 2011, Oana Mizil a înregistrat la Secţia de contencios administrativ acţiunea sa de anulare a actului constatator al ANI, acţiune ce a fost respinsă la 20 iunie 2012. Deputata a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a stabilit ca termen de judecată data de 28 ianuarie 2014.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de aproape trei ani, iar cei doi îşi doresc foarte mult o familie cât mai mare.

„Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o „întâmplare” umană specială, dar atât de obişnuita, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei ", a spus Oana Niculescu Mizil pe blogul personal, cu mai bine de doi ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net