Nu s-a mai văzut asta în România! Părinţii unei fetiţe ucise au ajuns la Spitalul 9, trimişi de judecători

Ultima actualizare:

    Diana Moţ
Diana Moţ

Doi părinţi din Vălcea s-au luptat timp de şapte ani, în instanţă, ca să dovedească chinurile prin care au trecut după ce fetiţa lor a murit, lovită de maşina unei călugăriţe. Într-un final au pierdut tot. .

Diana Moţ (12 ani), din Rămnicu Vâlcea, a murit în 2010 în urma unui accident provocat de o măicuţă de la mănăstirea Hurezi, pe nume Claudia Oprea. Accidentul mortal s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Diana mai era însoţită de o prietenă care a scăpat însă cu viaţă.

Pentru această faptă măicuţa a fost condamnată la doi ani de închioare cu suspendare, iar părinţii au fost nevoiţi să se judece, timp de şapte ani, pentru a obţine despăgubiri măcar pentru pierderea suferită.

Procesul, unul anevoios, i-a făcut pe cei doi părinţi să treacă din nou prin clipe cumplite, şi asta din caua unei decizii a juecătorilor.

"Au decis să se ne interneze la Spitalul 9, timp de două săptămâni, pentru a ni se face teste care să ateste dacă suntem sau n în suferinţă după pierderea fetiţei noastre. Medicii au rămas şocaţi când au aflat motivul internării noastre", ne-a declarat Petre Moţ, tatăl îndurerat.

Chiar şi cu această decizie halucinantă, în faţa căreia s-au suspus, părinţii Dianei au pierdut procesul de despăgubiri, asta deşi, în primă fază, prima instanţă a admis ca aceştia să primească 300.000 de euro. Mai mult decât atât, aceştia sunt obligaţi să plătească inclusiv cheltuieli de judecată. Petre Moţ ne-a declarat că pentru cei şapte ani de proces el a fost nevoit să plătească avocaţi făcând împrumuturi la bancă.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net