Ziua şi accidentul. Carambol pe DN 71 din cauza poleiului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un accident în lanţ a avut loc, miercuri dimineaţa, pe Drumul Naţional 71 care leagă Târgovişte de Bucureşti. Din cauza poleiului de pe asfalt mai multe maşini s-au ciocnit.

În carambolul care a avut loc pe un pod din comuna dâmboviţeană Conţeşti au fost implicate 9 autoturisme. Maşinile au fost avariate serios, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorii auto au făcut coadă la Poliţia Răcari pentru semnala incidentul şi pentru a-şi lua autorizaţia de reparaţie. Din păcate, vinovaţi de producerea accidentului se fac angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgovişte care nu au verificat starea carosabilului.

Noaptea trecută s-au înregistrat -10 grade pe podul respectiv, situat în câmp. În urma evenimentului parapetele de pe marginea drumului au fost smulşi din pământ, iar muncitorii de la SDN au fost chemaţi la faţa locului pentru a remedia defecţiunile.

Meteorologii atrag atenţia că vremea nu se va îndrepta nici zilele următoare. Este cod galben de ceaţă în mai multe zone din ţară, iar zăpezile şi poleiul vor pândi la tot pasul. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să circule cu atenţie sporită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net