«Zilele Prieteniei» au început. Iată cine va cânta sâmbătă şi duminică, pe Litoral

Ultima actualizare:

    Zilele Prieteniei. Turneul este organizat de unul dintre cei mai mari producători de bere din Româniafoto: telegrafonline.ro
Zilele Prieteniei. Turneul este organizat de unul dintre cei mai mari producători de bere din Româniafoto: telegrafonline.ro

«Zilele Prieteniei» vor strânge peste 25.000 de oameni pe plaja Modern, din Constanţa. Aceştia sunt invitaţi să ia parte la cea mai tare experiență a verii. Pe 15-16 august 2015, turiştii din toată ţara vor avea prilejul de a-și vedea artiștii preferați pe scena amplasată pe Litoral.

«Zilele Prieteniei» au început sâmbătă (15 august), de la ora 16.00, pe cea mai mare plajă din Constanța, Plaja Modern. Fanii îşi vor putea vedea artiştii preferaţi, care vor încânta publicul cu cele mai cunoaste piese. Anul acesta vor fi prezente unele dintre cele mai cunoscute formații de muzică din România, la «Zilele Prieteniei». 

«Zilele Prieteniei». Cea mai tare experienţă muzicală

Cei peste 120.000 de oameni care au ales să-și petreacă weekend-urile împreună cu gașca de prieteni la «Zilele Prietenie», în cele 5 orașe în care au avut loc evenimentele, au avut parte de experiențe inedite care au adus muzica alternativă și tehnologia pe aceeași frecvenţă, conform replicaonline.ro.

Cele peste 83.000 pahare de bere consumate în cele 12 zile de concerte au făcut din «Zilele Prieteniei» destinația preferată de toți cei care au rămas în orașe și au dorit să-și petreacă sfârșitul de săptămână într-o atmosferă plină de energie, cu muzică live, alături de trupele preferate.

Toți cei prezenți la malul mării, pe 15 și 16 august, fie constănțeni, fie turiști, sunt provocați să-și trăiască prietenia și să ia parte pentru ultima dată în această vară la cea mai tare experiență muzicală, şi anume «Zilele Prieteniei».

«Zilele Prieteniei». Ce artişti vor concerta

Celor 70 ore de muzică live contorizate până acum li se vor adăuga și cele de pe plaja Modern, iar fanii genurilor muzicale majore: rock, electro, hip-hop și punk, vor avea ocazia să se bucure de un spectacol autentic acustic și vizual oferit de Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, E.M.I.L., Flesh Rodeo, Basska, Zdob & Zdub, R.O.A., C.T.C., Zob, The Kryptonite Sparks și Amnesia.

Startul distracției la «Zilele Prieteniei» se va da la ora 16:00 în ambele zile de eveniment, iar intrarea este liberă.

«Zilele Prieteniei». Programul evenimentului

Sâmbătă (15 august) vor urca pe scenă următorii: Viţa de Vie, Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L., Flesh Rodeo, Basska. 

Duminică (16 august) vor urma: Zdob & Zdu, R.O.A., C.T.C., Zob, The Kryptonite Sparks, Amnesia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
Elisabeta Movila png
piept de pui jpeg
8 hangerli alexandru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net