A zburat 1.186 km ca să-şi tatueze actriţa iubită

Ultima actualizare:

    Andreas a ales un  tatuaj cu Audrey  Hepburn, una dintre  cele mai elegante şi  celebre actriţe
Andreas a ales un tatuaj cu Audrey Hepburn, una dintre cele mai elegante şi celebre actriţe

“Raiul picturii pe corp” s-a mutat în acest weekend la Palatul Bragadiru, din Capitală, unde peste 100 de artişti tatuatori şi-au dat întâlnire la Convenţia Internaţională de Tatuaje.

Geci de piele, accesorii metalice, coafuri inedite şi desene cât vezi cu ochii, într-un cadru cu totul special. Anul acesta, festivalul tatuajelor s-a mutat la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153) şi şi-a primit ieri invitaţii pe acordurile unui cvartet.

Andreas (47 de ani) a zburat tocmai din Germania (München) pentru a-şi face tatuajul mult dorit. E un munte de om, dar îşi tatuează pe braţ chipul gingaş al celebrei Audrey Hepburn. “În adolescenţă am văzut filmul «Vacanţă la Roma». Acolo, la un moment dat, ea îşi tunde părul. Atunci mi-am dat seama că vreau să mă fac hairstylist (frizer). O admir mult. E actriţa mea de suflet şi datorită ei fac meseria asta de 30 de ani”, ne-a spus Andreas, care a ales Convenţia de la Bucureşti pentru a-şi realiza desenul.

Şi Cezar (28 de ani) are o pasiune, însă pentru rapperul american 2Pac, asasinat în 1996. Tânărul şi-a tatuat tot spatele cu chipul şi versurile celebrului artist. “E un tribut pentru el, omul ale cărui versuri m-au inspirat în viaţă”, ne-a spus bucureşteanul. Tatuajul lui Ciprian (23 de ani) aproape te hipnotizează. Desenul suprarealist se întinde pe toată mâna şi-l reprezintă în totalitate. Un fetus, o femeie, un robot şi chiar “omul vitruvian” al lui Leonardo da Vinci şi-au făcut loc pe braţul său stâng

. “De fiecare dată când mă uit la tatuaj mă gândesc că suntem într-o continuă evoluţie”, a conchis tânărul. Preţul unui tatuaj începe de la 100 de lei şi poate ajunge şi la câteva mii de euro, în funcţie de dimensiunea şi complexitatea desenului.

Concurs de bărbi şi mustăţi şi Miss Tatuaje

Pe lângă tatuaje o să puteţi admira şi fete sexy pline de tatuaje. La Convenţia de la Palatul Bragadiru va avea loc un concurs de bărbi şi mustăţi, dar şi unul de Miss Tatuaje, unde cele mai sexy fete se vor “întrece” în desenele de pe corp. Cei care ajung la convenţie vor avea ocazia să-l vadă şi pe Emilio Gonzales, bărbatul cu corpul plin de tatuaje, limba despicată şi coarne de silicon sub piele. Convenţia este deschisă până duminică inclusiv între orele 12.00-23.00, iar biletele costă între 15 şi 100 de lei. Pe lângă concursuri, invitaţii vor avea parte şi de muzică bună.

Ciprian  şi-a făcut  un desen  suprarealist  pe toată mâna
Ciprian şi-a făcut un desen suprarealist pe toată mâna

 Cezar şi-a tatuat  tot spatele cu chipul  şi versurile artistului 2Pac
Cezar şi-a tatuat tot spatele cu chipul şi versurile artistului 2Pac

Doritoarele pot încerca  şi body paintingul  (pictura pe piele)
Doritoarele pot încerca şi body paintingul (pictura pe piele)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net