Vreţi, nu vreţi daţi din nou ochii cu ei!

Ultima actualizare:

    Aurel Vlaicu. Cortul partidului USR  e amplasat fix în faţa  staţiei de metrou
Aurel Vlaicu. Cortul partidului USR e amplasat fix în faţa staţiei de metrou

A început războiul afişelor electorale! În fiecare intersecţie importantă din Bucureşti dai cu ochii de mutrele politicienilor care vor în Parlament. Şi când te gândeşti că mai sunt aproape trei luni până când punem ştampila pe buletinul de vot.

Fotoliul de parlamentar este confortabil. Aleşii noştri s-au învăţat să vină când vor la serviciu, dorm ca nişte bebeluşi în Plen şi chiulesc mai ceva ca liceenii. De-aia şi lupta acerbă pentru un post călduţ de senator sau deputat. Ca să ajungă la inimile votanţilor, mulţi dintre candidaţii la alegerile Parlamentare de anul acesta şi-au scos deja promisiunile electorale în stradă. Bannere, corturi şi panouri publicitare uriaşe cu chipurile lor au ocupat oraşul. Reporterii Click! au dat o raită prin Capitală şi au observat că cele mai multe aparţin formaţiunii ALDE. Călin Popescu Tăriceanu şi Dan Constantin îţi zâmbesc ca-n filme şi te îndeamnă să ”îndrăzneşti mai mult”.

Votăm în decembrie

Feţele lor sunt peste tot. De altfel, au fost primii care au apărut în afişe cu caracter electoral. USR, partidul lui Nicuşor Dan, are amplasate la mai toate gurile de metrou corturi pe care apar chipurile cu cei propuşi să candideze pe lista de parlamentari, iar sloganul este ”În sfârşit, ai cu cine! Semnezi, votezi, salvezi”. Deocamdată, Nicuşor Dan este la stadiul de strângere de semnături. Şi PMP se ”vede” prin oraş. Doar că formaţiunea lui Traian Băsescu nu a scos încă oamenii la înaintare, ci a agăţat de stâlpi simple bannere, pe care stă scris ”Împreună mişcăm România”. PNL şi PSD nu ne-au arătat încă oferta electorală. ”Afişajele sunt legale, dacă au autorizaţie de la primărie. Se încadrează la publicitate stradală. Înainte cu 30 de zile de alegeri, acestea trebuie date jos. Vor fi permise afişele mici, lipite pe panourile puse la dispoziţie de primării”, a declarat, pentru Click!, Marian Muhuleţ, vicepreşedintele  Autorităţii Electorale Permanente. Alegerile parlamentare au loc pe 11 decembrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net