Vremea rea face victime. Un adolescent din Bistrița a fost ucis de trăsnet

Ultima actualizare:

    Fulgerul a fost captat de un obiect metalic pe care băiatul îl avea prins de șapcă (foto: Arhivă Click!)
Fulgerul a fost captat de un obiect metalic pe care băiatul îl avea prins de șapcă (foto: Arhivă Click!)

Un băiat de 15 ani a murit, luni seară, după ce a fost lovit de un fulger. Adolescentul se întorcea cu vacile de la câmp și a fost surprins de o vijelie puternică, în satul Dipșa. Oamenii din sat au văzut cum băiatul a fost lovit în cap de fulger și a căzut la pământ ca secerat.

O furtună iscată din senin în localitatea Dipșa din județul Bistrița-Năsăud i-a fost fatală unui tânăr de 15 ani. Băiatul se afla pe câmp cu vacile, când s-a pornit vijelia. Martorii au povestit că adolescentul n-a luat în seamă capriciile vremii și s-a întors după o vacă rătăcită. În acel moment el a fost lovit în cap de fulger și a căzut la pământ ca secerat, informează stiri.tvr.ro. Oamenii din sat spun că băiatul purta un obiect metalic prins de șapcă, posibil telefonul mobil, care a funcționat ca și conductor de electricitate. În ciuda intervenției salvatorilor SMURD, băiatul nu a putut fi salvat. El era elev în clasa a IX-a la Liceul agricol din Bistrița.

Vremea rea a făcut prăpăd și în Satu Mare, unde grindina și ploaia au făcut râuri de gheață pe străzi. Gheața a distrus culturile, iar vântulputernic a culcat la pământ copacii. Grindină a fost semnalată și în județeul maramureș, în localitățile Satulung, Șomcuța Mare, Buciumi și Valea Chioarului.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net