De luni, vin ploi şi vijelii în toată ţara. Cât va ţine vremea rea

Ultima actualizare:

    Ploi in toata tara
Ploi in toata tara

Veşti proaste de la meteorologi pentru această săptămână. Potrivit specialiştilor, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând de luni dupa-amiază.

Mai întâi, vremea se va înrăutăţi în jumătatea vestică, unde vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, apoi, până marţi la ora 22.00, în centrul, sudul şi estul ţării.

În afară de averse, vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 l/mp.

Temperaturile vor scădea cu zece grade, astfel că, în cursul săptămânii, vom avea maxime care nu vor depăşi 13-14˚C, valori normale pentru această perioadă. Din păcate, nici sfârşitul de săptămână nu se arată mai frumos. Din contră, vremea va fi închisă şi ploioasă.

În Bucureşti

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara şi noaptea când vor fi averse, posibil însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9 - 10 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net