Vreme instabilă, în următoarele două săptămâni. Vezi unde şi când va ploua!

Ultima actualizare:

    Vremea pe Litoral se face tot mai frumoasă
Vremea pe Litoral se face tot mai frumoasă

Puteţi pregăti ochelarii de soare, costumul de baie şi bagajele pentru vacanţa la mare. Vremea capricioasă din luna iunie se continuă la începutul lunii iulie, nu şi în staţiunile din Deltă şi de pe Litoral.

Centrul European de Prognoză de la Reading, Anglia, a realizat o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică până la 14 iulie, pe care o prezentăm mai jos.

DOBROGEA. Vreme frumoasă şi călduroasă. Până în 5 iulie, vor fi temperaturi de 25 -27 de grade la umbră, apoi vor creşte uşor, la 28 -29 de grade  şi se vor menţine la aceste valori. Doar trecător vor cădea ploi slabe, de scurtă durată, cel mai probabil în jurul datelor 3 şi 9 iulie.

MUNTENIA. Săptămâna aceasta, temperaturile vor oscila de la o zi la alta, între 25 şi 27 de grade, la orele prânzului, iar săptămâna următoare va fi vreme călduroasă, cu 30-32 de grade la umbră. Sunt prognozate averse slabe cantitativ, în zilele 1, 3, 4 8 şi 9 iulie. În rest, şansele de ploaie sunt reduse.

BANAT. CRIŞANA. În ultima zi a lunii iunie au fost 31-32 de grade, dar temperaturile vor scădea cu circa 5 grade în primele zile din iulie. Din 5 iulie, valorile cresc din nou, între 28- 30 grade. Sunt şanse pentru ploi în averse, în jurul datei de 1, 3, 6-9 iulie.

TRANSILVANIA. MARAMUREŞ. Săptămâna aceasta, temperaturile vor urca de la 22 de grade, la 29 de grade, apoi se vor stabiliza în jurul valorii de 27 de grade. Va ploua la începutul acestei săptămâni, apoi în intervalul 7-9 iulie.

MOLDOVA. În zilele următoare, vor fi între 24 şi 27 grade, apoi se vor menţine în jurul valorii de 29 de grade. Sunt posibile ploi trecătoare în zilele de 1, 3, 8 şi 9 iulie.

OLTENIA. Până în 4 iulie, vor fi între 25 şi 28 de grade şi ploi în averse în zilele de 1, 3, 4, 8 şi 9 iulie. Apoi se va încălzi, până la 29 de grade.

LA MUNTE. Săptămâna aceasta, vor fi variaţii de temperatură, de la 14, la 20 de grade, iar săptămâna următoare se vor stabiliza în jurul acestei valori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net