Vrei un avion de luptă? Costă 85.000 de euro

Ultima actualizare:

    Aeronava este “parcată“ în ograda unui bărbat din Republica Moldova
Aeronava este “parcată“ în ograda unui bărbat din Republica Moldova

Incredibil! Orice îţi trece prin cap are un preţ de vânzare pe internet. Ba chiar şi ce nu îţi trece prin cap! Ca să facă rost de bani, un moldovean şi-a scos la mezat...avionul de luptă!

„Vând avion de luptă rusesc, marca Suhoi SU-35, la mâna a doua, dar funcţional”. Aşa sună anunţul postat de bărbatul din Republica Moldova la rubrica de mică publicitate, pe internet.

Potrivit Ziarului financiar, aparatul de zbor este în stare tehnică destul de bună, în ciuda celor 72.000 de ore petrecute în aer. E drept, aeronava necesită câteva mici reparaţii, dar şi preţul este „o nimica toată”: 85.000 de euro! Preţul este negociabil, mai ales că avionul nu poate fi folosit imediat. Are nevoie de un parbriz nou, iar cel care îl cumpără să plece cu el la vânătoare trebuie să îşi cam pună pofta în cui, căci avionul se vinde fără rachete. „Nu le mai am”, explică, sec, vânzătorul, care între timp a scos anunţul de pe pagina de mică publicitate, cel mai probabil din cauza ilegalităţii acestei vânzări, avionul fiind încadrat la categoria armament de luptă.

SU-35, printre cele mai rapide aparate de luptă

SU-35 este un avion de luptă multirol proiectat de constructorul rus Suhoi. Avionul este o versiune a tipului Suhoi Su-30 cu fuzelaj, motoare şi aerodinamică modernizate. SU-35 este varianta originală de avion de vânătoare, cu un singur loc. Acesta poate atinge o viteză maximă de 2.390 km/h. SU-35 are un plafon de zbor de 18.000 m.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net