Vrei siluetă de vis? Uite programul pentru o zi!

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Staţi întreaga zi la birou apoi mergeţi acasă şi vă trântiţi pe canapea? Ei bine, este foarte posibil să vă îngrăşaţi! Nu va trece mult timp şi veţi plânge după silueta pierdută. Există însă 13 moduri de să ardeţi grăsimile întrega zi şi să vă păstraţi un trup de vis. Iată-le!

  • La 6.45: luaţi doza de vitamina D. Ieşiţi la o plimbare de 10-30 de minute. Ultimele studii au arătat că vitamina D este esenţială pentru controlul greutăţii. Expunerea între 10 şi 30 de minute zilnic la soare este de ajuns. Vitamina D se mai găseşte în peştele gras, cum ar fi macroul.
  • 7.30: Micul dejun adecvat. Preferaţi două ouă cu pâine prăjită, pentru a vă da energia necesară pentru a începe o zi de lucru şi a nu vă îngrăşa. Nu săriţi sub nici o formă peste micul dejun. Studiile arată că persoanele care fac acest lucru tind să devină obeze mai târziu.
  • 7.45: Beţi un ceai verde. Probabil că aţi auzit de beneficiile ceaiului verde. Ceaiul verde contribuie la reglarea metabolismului şi ajută la slăbire. Şi ceaiul alb este bun pentru controlul greutăţii. Compuşii numiţi catehine din aceste ceaiuri au un efect de stimulare a metabolismului.
  • 8.00: Duşul de slăbire. 30 de secunde de duş călduţ spre rece pot duce la arderea grăsimii pe parcursul zilei. Activează “grăsimea brună”, o grăsime bună din corp care stimulează metabolismul şi arde grăsimea albă ce ne face să ne îngrăşăm cu vârsta.
  • 10.30: Puţină mişcare. Femeile care urcă şi coboară scări în fugă timp de două minute, de cinci ori pe zi, nu se îngraşă. Un astfel de exerciţiu stimulează metabolismul. Chiar dacă sunteţi la serviciu, puteţi da o fugă pe scări timp de două minute.
  • 11. 00: Luaţi doza de calciu. Toată lumea are nevoie de calciu pentru oase sănătoase. Mai puţin se ştie însă că acesta ajută şi la slăbire. Un studiu a arătat că 1.500 miligrame de calciu pe zi asigură o o greutate normală. Beţi lapte, iaurt, sau mâncaţi felie de brânză. Laptele degresat are mai mult calciu decât cel integral.
  • 13.00: Iată ce trebuie mâncat la prânz. Prânzul trebuie să fie pe bază de fasole, macrou şi spanac.Optaţi pentru legume, cum ar fi lintea şi toate tipurile de fasole. Toate acestea conţin magneziu, de care are nevoie corpul pentru a arde grăsimile. Magneziul e esenţial pentru muşchi şi nervi.
  • 15.00: Consumaţi-vă energia. Poate fi enervant pentru colegi, dar lovitul din picior, jucatul cu pixul şi orice mişcare prin care consumaţi energia sunt exerciţii foarte bune. S-a descoperit că graşii sunt persoanele care obişnuiesc să se mişte cel mai puţin, iar cei slabi sunt mereu agitaţi.
  • 16.30: E necesară puţină supă. O supă de pui e ideală la această oră. O astfel de gustare vă ajută să nu consumaţi exagerat la cină. Vă potoliţi astfel foamea şi nu mai simţiţi nevoia să devoraţi tot ce vă iese în cale seara. Dacă nu aveţi supă de pui, mâncaţi câteva nuci sau o felie de brânză.
  • 17.30: O scurtă repriză de gimnastică. 25 de minute de exerciţii de gimnastică vă tonifică muşchii. Nu este nevoie să vă petreceţi multe ore la sală. 25 de minute zilnic, la această oră vă pot asigura un bun tonus şi vă feresc de îngrăşare. Se recomandă şi exerciţii de aerobic.
  • 19.30: Mâncaţi un superaliment. Somon, roşii cu orez, sunt recomandate la această oră. Somonul este bogat în acizi graşi omega 3. Adăugaţi puţin suc de lămâie, sos de soia, ardei iute. Ardeiul iute este foarte bun pentru stimularea metabolismului.
  • 22.00: Faceţi o baie de slăbire. Apa sărată slăbeşte. De aceea este bine ca în cada de baie să puneţi sare de baie şi să faceţi mişcări de relaxare. De asemenea, sărurile de baie sunt de mare ajutor pentru eliminarea toxinelor din corp.
  • 22.30: Mergeţi la somn. Este ora ideală pentru culcare. Un somn suficient ajută la menţinerea unei greutăţi ideale. Când nu dormim destul, când ne culcăm prea târziu, corpul îşi face depozite de grăsime ca să reziste la stres. Puţin somn înseamnă scăderea hormonului care arde grăsimile şi reglează apetitul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net