Vrei să-i vezi pe puşcăriaşi? E «Ziua Porţilor deschise» la Jilava

Ultima actualizare:

    Penitenciarul București-Jilava organizează luni, 27 iunie 2016  “Ziua porţilor deschise”,  în intervalul orar: 11.00 – 13.00
Penitenciarul București-Jilava organizează luni, 27 iunie 2016 “Ziua porţilor deschise”, în intervalul orar: 11.00 – 13.00

În fiecare an, la data de 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte “Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România”, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Cu acest prilej, Penitenciarul București-Jilava organizează luni, 27 iunie 2016  “Ziua porţilor deschise”,  în intervalul orar: 11.00 – 13.00 .

Accesul vizitatorilor, al reprezentanților ONG-urilor, al instituţiilor partenere şi al reprezentanţilor societăţii  civile va avea loc în intervalul 12.00-13.00.

Evenimentul are drept scop prezentarea penitenciarului și a specificului activității desfășurate de către personalul de specialitate.

Accesul vizitatorilor se va face pe baza documentelor de identitate valabile, iar la intrarea în incinta locului de deținere, aceștia trebuie să se supună efectuării controlului anti-terorist, și să predea pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei, bagajele voluminoase, bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor, accesorii și/sau componente ale acestora, alcool, obiecte ascuțite sau contondente, aparatură electronică audio-video), și alte obiecte sau substanțe interzise la deţinere în mediul penitenciar.

Cristi Borcea
Cristi Borcea

De departe cel mai “cunoscut” deţinut al închisorii este Cristi Borcea, fostul patron al echipei Dinamo. Borcea a fost condamnat la definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net