Vrei să arăţi "de groază" de Halloween? Machiază-te aşa!

Ultima actualizare:

    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Nu a urmat cursurile vreunui institut prestigios şi nici nu are zeci de ani de experienţă în spate. Are însă un talent nativ şi o creativitate care i-ar permite oricând să machieze şi un star de Hollywood. Cu câteva pensule, farduri şi creme, Viviane Dumitru transformă şi cel mai angelic chip într-unul hâd sau viceversa.

Vrei să-ţi uimeşti prietenii în cea mai înfricoşătoare noapte din an? Uită de costumele sau măştile de Halloween şi fă-ţi un machiaj de groază. Terminator, vampir, craniu sau joker sunt doar câteva dintre picturile pe care le poţi alege pentru petrecerea din 31 octombrie. Costul? Între 200 şi 300 de lei, iar “opera” de pe chipul tău va rezista şi 12 ore, destul cât să-ţi dai pe spate prietenii, şi la propriu şi la figurat, dacă-s mai slabi de înger. Viviane Iris-Marie (22 de ani) este artista în machiaj care se ocupă de transformarea radicală. Machiajele cu efecte speciale le-a învăţat de pe Internet, iar produsele şi le-a comandat din Anglia.

Viviane a învăţat să facă machiaje cu efecte speciale de pe Internet
Viviane a învăţat să facă machiaje cu efecte speciale de pe Internet

“Un astfel de machiaj se realizează în două-trei ore şi la el lucrez cu culori pentru vânătăi, sânge fals, creme colorate, latex, gelatină sau ceară pentru efecte speciale”, ne-a spus bucureşteanca. Viviane machiază de un şi jumătate şi a renunţat la handbal pentru cosmetică. Notorietatea şi-a câştigat-o pe Internet, după ce a luat locul întâi la un concurs de machiaj, iar acum are cliente pe bandă rulantă. Nu are nici un weekend liber, dar nu se plânge.

“În weekend nu-mi fac niciodată planuri, machiez non-stop. Am avut şi 30 de cliente în trei zile. Realizez machiaje de seară, de zi, pentru miresici, dar şi pentru Halloween. Mi-ar plăcea mult să-i fac Deliei Matache un astfel de machiaj. Ar fi un vis împlinit. Are nişte ochi superbi, numai buni de machiat”, a conchis tânăra care vrea să-şi deschidă propriul salon de înfrumuseţare şi să predea cursuri de machiaj.


    Machiaj
Machiaj


    Machiaj
Machiaj

Machiaj  "Faţă  cusută". Durată: două ore; Cost: 300 de lei
Machiaj "Faţă cusută". Durată: două ore; Cost: 300 de lei


    Machiaj
Machiaj

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net