Vrei mai mulți bani din pariuri? Atunci nu mai aștepta să îți pice din cer, iată ce ai de făcut!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai săturat să te scoată ultimul meci de pe bilet, să te facă arbitrii sau să nimerești fix blatul zilei?

Dacă vrei să ai mai multe bilete verzi și să câștigi mai mult din pariuri trebuie să schimbi ceva. Vezi dacă te regăsești în aceste exemple și urmează sfaturile furnizate de specialiștii PariuriX.com special pentru tine:

Renunță la biletele de tip cearșaf

Biletele tale la pariuri arată cumva la fel ca și bonul de marcat primit de o familie după ce merge la cumpărături în week-end? Nu e deloc bine! Fiecare meci în plus pe bilet înseamnă o șansă în minus pentru tine.

Chiar dacă bugetul nu-ți permite să joci meciurile în mod individual, redu numărul evenimentelor de pe bilet la cel mult 4-5. Inspiră-te din cele mai jucate ponturi ale zilei chiar de pe pagina concursului Biletul Zilei de pe PariuriX.com, acolo unde cei mai pricepuți pariori din țară se luptă zilnic pentru premiile lunare în valoare de 4.500 RON!

Nu mai miza în mod haotic

simeon stalpnicul png

Niciodată nu știi ce sumă vei arunca în luptă pe următorul bilet? Ei bine, în cazul acesta e clar că trebuie să-ți faci un plan! Chiar dacă nu urmezi o metodă de pariere foarte elaborată, asigură-te că ai cel puțin un sistem de money management pe care îl respecți.

„Orice strategie de money management este mai bună decât să nu folosești niciuna!” spune Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, care a publicat recent: GHID PARIURI ONLINE – cea mai bună resursă gratuită pentru pasionații de pariuri sportive online!

Ferește-te de pariurile live

Dacă ți se întâmplă să vizionezi meciuri și să pariezi, pentru ca în final să te trezești cu contul gol, cred că ar trebui să te oprești. Pariurile live sunt considerate ca fiind o armă cu două tăișuri. Jucând haotic, la recuperare, nu este nevoie decât de câteva pariuri greșite pentru a goli banca. Profesioniștii ne sfătuiesc să nu pariem live decât dacă avem o strategie clară stabilită în acest sens –  înainte de începerea partidei.

Învață să spui pas

simeon stalpnicul png

Pariurile nu trebuie amestecate cu emoțiile pe care le trăim vizavi de anumite partide – cel puțin în cazul în care chiar vrem să câștigam ceva de pe urma acestei activități. Dacă obișnuiești să pariezi doar ca să te poți uita la meci, pun pariu că bilanțul tău nu este pozitiv!

Chiar și cei mai iscusiți pariori au zile, serii sau luni proaste – este o realitate. Nu te lăsa niciodată afectat de deznodământul partidelor și nu te apuca să dai vina pe alții, ci analizează-ți parcursul și identifică greșelile, pentru ca data viitoare să nu le mai repeți.

Nu mai paria pe favoritele zilei

În fiecare agenție de pariuri găsești acei jucători de week-end care pariază în mod regulat pe principalele favorite ale zilei. Ia gândește-te, cât de des îi vezi venind să-și încaseze câștigurile: aproape deloc, nu?

Dacă ar fi fost atât de simplu să câștigăm la pariuri, oare am mai avea atâtea agenții în lume și în țară? Cu siguranță, nu. Inspiră-te din ponturile la pariuri date de specialiștii de la PariuriX.com pentru ca să înveți să privești fenomenul și din alte perspective!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net