Vrei bilete ieftine de avion ? Ai două zile cu reducere de 30%

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Grăbeşte-te! Astăzi, 18 mai, şi mâine, 19 mai până la miezul nopţii, Wizz Air are bilete de avion cu reducere de 30% către toate destinaţiile. Aşa vrea compania să serbeze 14 ani de activitate. Noi îţi spunem şi care sunt preferinţele românilor în privinţa vacanţelor, dar şi ce efort fac ca să-şi ofere vacanţa mult dorită.

Wizz Air împlineşte astăzi, 18 mai, 14 anişori şi îi serbează cu două zile speciale de reduceri. Astfel, poţi descoperi cele 141 de destinații de-a lungul întregii rețele având o reducere de până la 30%, valabilă pe toate rutele, pentru rezervări noi, realizate până pe 19 mai, la miezul nopții.

În cursul ultimului an, WIZZ a transportat 30 de milioane de pasageri, cu un total de 21 de aeronave alocate bazelor sale europene. Trei noi destinații au fost inaugurate în 2018 - Atena, Harkiv și Viena.

Iată ce bilete ieftine de avion cumpără românii!

Conform unui studiu despre călătorii realizat de momondo.ro, cele mai căutate trei destinații pentru anul acesta sunt Barcelona, Lisabona și Palma de Mallorca, cu un cost al biletelor de avion de sub 200 de euro. Roma este cea mai ieftină destinație din punct de vedere al costului de zbor (115 euro) și a cincea destinație în topul preferințelor românilor în 2018.


    Roma este cea mai ieftină destinație din punct de vedere al costului de zbor (115 euro)
Roma este cea mai ieftină destinație din punct de vedere al costului de zbor (115 euro)

Totodată, patru dintre cele cinci destinații cu cea mai mare creștere de anul acesta sunt cele cu ieșire la Marea Mediterană sau la Oceanul Atlantic. Căutările pentru orașul Ponta Delgada, capitala insulelor Azores, au crescut cu 393% față de anul trecut, urmate de cele pentru Antalya, Turcia. Madeira și Las Palmas de Gran Canaria sunt alte două orașe care trezesc interesul românilor anul acesta. Biletul de avion către acestea costă  261 de euro,  respectiv 242 de euro.

Acelaşi studiu despre călătorii arată faptul că 67% dintre români pun bani deoparte pentru vacanța de vară, comparativ cu 53%, la nivel global. Mai mult, 34% dintre respondenții români au spus că preferă să se abțină de la cumpărături sau de la ieșirile în oraș pentru a economisi bani pentru mult așteptatul concediu.

Pe durata vacanței, 43% dintre români preferă să cheltuiască mai puțin pe cumpărături și numai 18% ar renunța la excursiile sau la vizitarea obiectivelor turistice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net