«Mă votaţi, vă scap de blesteme şi de deochi!»

Ultima actualizare:

    Emil Străinu
Emil Străinu

Suntem în plină campanie electorală şi lupta pentru un fotoliu de parlamentar este din ce în ce mai aprinsă.

Printre sutele de candidaţi, intră în arenă şi generalul Emil Străinu, candidatul PRM la Senat în colegiul 6 din Capitală. Generalul, care este şi inventator, spune că are un atu faţă de ceilalţi candidaţi.

El poate apăra populaţia de blesteme şi de deochi. Emil Străinu a primit, recent, la un salon de inventică de la Sevastopol, medalia de aur pentru crearea dispozitivului "Superelfi 001-001", care apără pe oricine de atacurile energetice. "Dacă cineva îţi spune «Lua-te-ar dracu să te ia cu tot neamul tău cu tot!», ţie ţi-a intrat în cap, te gândeşti la asta şi îţi prinzi mâna nu ştiu cum. Şi ai înţeles că te-a luat dracul că ţi-a zis ăla."

Străinu spune că dacă porţi dispozitivul său la tine, pe o rază de cinci metri nu poate să-ţi facă nimeni nimic din punct de vedere bioenergetic. Emil Străinu şi-a construit o oarecare popularitate pe urma emisiunilor televizate şi a numeroaselor cărţi pe care le-a scris despre civilizaţiile extraterestre şi despre alte lucruri mai puţin obişnuite. În prefaţa uneia din cărţi, el povesteşte cum un amic al său a văzut pe teritoriul ţării noastre nici mai mult nici mai puţin decât un reptilian care gonea la volanul unui Hummer, „un individ încălţat cu cizme, care nu avea haine, ci era în totalitate acoperit cu solzi verzi, exact ca o şopârlă".

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net