"Vocea României" a bătut măr "Next Star"

Ultima actualizare:
Ana Maria Georgescu a trecut  peste cafteala de la Florin  Chilian şi vrea să se relanseze
Ana Maria Georgescu a trecut peste cafteala de la Florin Chilian şi vrea să se relanseze

Dan Negru a fost aruncat de Antena 1, marţi, în groapa cu lei, cu show-ul “Next Star”, în speranţa că va cotonogi “Vocea României” (PRO TV). Rezultatul? PRO TV a condus detaşat.

Marţi s-a dat startul noilor grile ale veşnicelor rivale Antena 1 şi PRO TV. Ba chiar au existat mici şmecherii făcute de ambele posturi, în crâncenul război al audienţelor,  inclusiv schimbări bruşte de program. Astfel, marţi, de la ora 20.30, s-au întâlnit pe acelaşi interval orar “Next Star” şi “Vocea României”, două concursuri muzicale. Ca să atragă telespectatori, ambele au debutat mai devreme.

Antenistul Dan Negru nu le-a putut ţine piept celor patru mamuţi de la Pro TV
Antenistul Dan Negru nu le-a putut ţine piept celor patru mamuţi de la Pro TV

De pildă, Dan Negru (43 de ani) a apărut pe sticlă la ora 20:28:57, cu un minut şi trei secunde mai devreme, în timp ce juraţii de la PRO (Lori, Smiley, Moga şi Chirilă) şi–au făcut intrarea la 20:29:57, cu doar trei secunde mai iute. La final s-a tras linie şi show-ul a adus PRO TV –ului un rating naţional (n.r. - numărul sau procentul de telespectatori care s-au uitat la un post tv din totalul deţinătorilor de televizoare din ţară) de 10,3.  Antena 1 s-a mulţumit cu un rating de 6,9. Nu mulţi ştiu însă că aceste lupte draconice pe audienţe reprezintă adesea  un război al orgoliilor, pentru că, la sfârşit de lună, când şefii fac bilanţul, se întâmplă ca emisiuni cu audienţe mai mici să aducă un profit convenabil. De pildă, “Vocea României” e un show cu cheltuieli exorbitante pe ediţie, pentru că trebuie plătită atât franciza (n.r. - este un format internaţional), cât şi salariile câtorva zeci de oameni, în timp ce la “Next Star” lucrează doar şase persoane, iar formatul aparţine Antenei 1, astfel că fiecare ediţie se face cu buget redus.

Smiley, vrăjit de sexoasa Ana Maria


    Ana Maria Georgescu a trecut  peste cafteala de la Florin  Chilian şi vrea să se relanseze
Ana Maria Georgescu a trecut peste cafteala de la Florin Chilian şi vrea să se relanseze

Surpriză de proporţii marţi seara, la “Vocea României” (PRO TV). În platou şi-a făcut apariţia solista Ana Maria Georgescu (27 de ani), la 14 ani după ce a rupt topurile cu piesa “Ochii tăi”. Fetiţa oacheşă de odinioară s-a transformat acum într-o femeie sexy, cu forme apetisante şi trup tras prin inel. Şi-a păstrat însă vocea superbă, iar cei patru juraţi s-au întors fermecaţi când au auzit-o cântând “Je t’aime”, a Larei Fabian. “Cred că te-ai copt extraordinar de bine”, i-a spus Smiley când a văzut-o, fiind imediat completat de Marius Moga: “Ai devenit o femeie beton şi o cântăreaţă armată”. Ana Maria a ales să intre în echipa lui Smiley, în speranţa că-şi va reclădi cariera muzicală, lăsată în plan secund în ultimii ani, deşi în 2001 obţinea, en-fanfare, Trofeul de la Mamaia. În viaţa personală însă nu i-a mers prea bine. S-a despărţit în 2006 de solistul Florin Chilian, apoi, în 2010, a ieşit la rampă cu o declaraţie-şoc, povestind cum a fost bătută de acesta în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006. În prezent, Ana Maria realizează emisiunea “Turist acasă”, la Digi 24 Oradea. (Alina Bucsain)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net