Vitezoman fără permis auto, oprit cu focuri de armă de poliţişti

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au coborât şi ei din maşină şi au tras trei focuri de avertisment, în plan vertical
Poliţiştii au coborât şi ei din maşină şi au tras trei focuri de avertisment, în plan vertical

Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu. Un şofer care se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Germania nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar aceştia au pornit în urmărirea lui.

Agenţii de la Rutieră l-au urmărit duminică pe o distanţă de mai bine de doi kilometri, somându-l să oprească. La intersecţia dintre strada Teilor şi strada Gheorghe Doja, în cartierul Reşiţa, tânărul de la volan a oprit, a coborât din maşină şi a rupt-o la fugă.

Poliţiştii au coborât şi ei din maşină şi au tras trei focuri de avertisment, în plan vertical. Măsura nu a avut niciun efect, aşa că au alergat după el şi, în cele din urmă, l-au prins, scrie turnulsfatului.ro.

Se pare că tânărul de 27 de ani nu era la prima abatere. În ianuarie 2015 le-a făcut aceeaşi figură poliţştilor. Atunci, a fost somat să oprească, în cadrul unui filtru organizat de poliţişti. Tânărul a accelerat, iar la un sens giratoriu, a intrat într-un stâlp. Maşina pe care o conducea atunci a fost grav avariată şi atât el cât şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul nu are permis de conducere, dar este cercetat în mai multe dosare penale, pentru că a fost prins la volan, în unele cazuri şi sub influenţa alcoolului. Şi de această dată, şoferul era băut. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net