«Slavă Domnului că am scăpat din trenul groazei!»

Ultima actualizare:

    Elena a tremurat de frig  în trenul de Iaşi (FOTO: SEVER GHEORGHE)
Elena a tremurat de frig în trenul de Iaşi (FOTO: SEVER GHEORGHE)

Nu le vine să creadă că, în sfârşit, au ajuns la destinaţie, după 10 -12 ore de tremurat în trenurile îngheţate. Ieri, în Gara de Nord din Capitală era aglomeraţie de nedescris, mulţi studenţi care încep azi sesiunea de examene.

Mii de oameni vor avea coşmaruri, după ce au tremurat de frig ore în şir în trenuri. „Mi-a fost atât de frig cum nu s-a mai întâmplat niciodată în viaţa mea. Am stat îmbrăcată cu haina închisă la toţi nasturii, cu fularul la gură, cu căciulă şi glugă în cap. Şi tot mi-a fost foarte frig. Trenul a venit cu întârziere, apoi am mai stat o oră şi jumătate în gara din Buzău. Slavă Domnului că am scăpat din trenul groazei", ne-a spus Elena Gal, studentă, care de azi începe sesiunea de examene la Facultatea de Medicină Veterinară.

A călătorit cu o garnitură de la Iaşi, la Bucureşti, şi a ajuns cu două ore întârziere. Ca ea au fost mii de studenţi, veniţi din toată ţara, după o vizită la părinţi înainte de examene. I -am găsit zgribuliţi în gară, după ce au călătorit cu trenuri îngheţate şi mult întârziate. Aveau bagaje grele: haine groase, mâncare şi prăjituri de la mama.

Călătorii au aşteptat ore în şir în faţa tabelei cu plecările trenurilor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cei care au venit de la Satu Mare, au avut aventura vieţii lor: au făcut un drum de 533 km în 16,30 ore, adică dublu duratei normale. Alte zeci de persoane stăteau cu ochii ţintă la tabela de plecări. „Ateptăm de două ore trenul pentru Braşov. Încă nu am aflat când va pleca şi la ce linie", ne-au spus Daniel şi Vali, doi tineri care îngheţaseră în Gara de Nord, chiar înainte să urce în tren. Cei mai mulţi din călătorii care au venit de la Timişoara, încărcaţi cu bagaje, au spus că nu mai pleacă iarna cu trenul prin România în viaţa lor, din pricina duratei şi a frigului îndurat.

Iarna de două zile a făcut prapad

VIDEO Urgia de acum nu se compară cu ce s-a întâmplat în România în 1969.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net