Viorica Dăncilă a fost înlocuită de la conducerea organizației femeilor din PSD. Cine i-a luat locul

Ultima actualizare:
Doina Federovici este senatoare PSD
Doina Federovici este senatoare PSD

Viorica Dăncilă a fost înlocuită de la conducerea organizației femeilor din PSD, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național. Locul ei a fost luat de Doina Federovici.

Viorica Dăncilă nu va mai conduce organizația femeilor din PSD, potrivit digi24. Fostul premier a fost înlocuit luni, la ședința Consiliului Politic Național al PSD, din funcția de președinte al organizației de femei. În locul lui Dăncilă a fost numită senatoarea Doina Federovici, care a câștigat șefia CJ Botoșani la alegerile din 27 septembrie. 

Dăncilă ocupa funcția de președinte OFSD după ce a demisionat de la șefia partidului, anul trecut, după alegerile prezidențiale. Astfel, Viorica Dăncilă pierde orice contact cu conducerea centrală a partidului. Viorica Dăncilă spera că va prinde un loc pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie.


    Doina Federovici este senatoare PSDSursa foto: Senatul României
Doina Federovici este senatoare PSDSursa foto: Senatul României

Cine este Doina Federovici

Doina Federovici are 46 de ani și a absolvit în anul 2001 Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București. În 2006 a absolvit cursurile de Masterat la Universitatea Mihail Kogălniceanu din Iași, Facultatea de Drept. Tot în 2006 începe studiile post-universitare în Managementul Administrației Publice Locale, la Academia de Studii Economice București. În 2009 primește certificatul de Absolvire a Programului de Perfecționare pentru Directori din Unitățile Teritoriale de Statistică. Pe plan politic, Doina Federovici a ocupat fotoliul de președinte al Organizației de Tineret PSD Botoșani, între anii 1997-2009. Între 1997 și 2015 este vicepreședinte PSD Botoșani, între 2001 și 2012 este membru în Consiliul Național PSD, în 2010 ajunge președintele Organizației Județene de Femei PSD Botoșani, iar din 2016 până în prezent este Președinte interimar la Organizația Județeană PSD. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net