Violatorii din Vaslui, huiduiţi la tribunal

Ultima actualizare:

    Oamenii au luat foc când inculpaţii au ajuns la tribunalFoto: Adevărul
Oamenii au luat foc când inculpaţii au ajuns la tribunalFoto: Adevărul

Sute de persoane au aşteptat vineri (14 august) cu sufletul la gură finalizarea procesului celor şapte violatori din Vaslui. Dacă în sala de judecată şedinţa a fost suspendată de mai multe ori, afară, sentinţa era clară: mulţimea strânsă în faţa tribunalului a cerut castrarea „bestiilor din Văleni”.

În ciuda caniculei, sute de oameni de toate vârstele au rezistat ore în şir în faţa tribunalului din Vaslui, în aşteptarea verdictului. Cu toţii au venit să o sprijine pe tânăra care, în luna noiembrie a anului trecut, a fost violată cu bestialitate de şapte bărbaţi din Văleni.

„Bestiile” au fost aşteptate de mulţimea revoltată chiar la intrarea în tribunal şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi  a jandarmilor pentru a ţine în frâu revolta oamenilor. „Violatorilor, închisoare pe viaţă!”, „Castrarea chimică!”, „La puşcărie cu voi, bestiilor!”, „Vasluienii nu susţin violatorii”, a huiduit ieri mulţimea adunată în faţa tribunalului. Avocaţii inculpaţilor au încercat să tragă de timp şi au recuzat de mai multe ori judecătorul de şendinţă pe motiv că s-ar lăsa influenţat de presiunea mediatică. Cererile au fost însă respinse, iar procesul a fost reluat după mai multe suspendări. „Justiţie e asta!? Să laşi în libertate şapte violatori!? Sper să le dea închisoare pe viaţă”, a spus un vasluian extrem de revoltat.

După ore bune de audieri, şedinţa de judecată de vineri s-a încheiat în jurul orei 18.45. Pronunţarea sentinţei a fost stabilită pentru luni, 17 august.

Stropită cu alcool ca să nu leşine

În luna noiembrie 2014, în timp ce se întorcea de la şcoală, tânăra din Vaslui a fost acostată într-o staţie de autobuz de doi dintre violatori, care s-au oferit să o conducă acasă cu maşina. Cei doi au mers pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde au chemat alţi cinci prieteni să participe la orgie. Tânăra a fost violată până la leşin, stropită cu alcool şi batjocorită din nou de cei şapte bărbaţi. Abia după trei ore de chin, aceasta a fost dusă acasă, mai mult moartă decât vie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net