Violatorii din Vaslui află azi dacă merg la pușcărie

Ultima actualizare:

    Cele șapte bestii riscă să stea după gratii până la 12 ani
Cele șapte bestii riscă să stea după gratii până la 12 ani

Zi decisivă pentru cei șapte violatori din Vaslui. Judecătorii dau azi un prim verdict în cazul lor. Chiar dacă decizia nu este definitivă, ei vor putea fi arestați.

Au batjocorit o fată de 18 ani ani până când a leșinat. Au turnat țuică pe ea și au folosit-o în cele mai josnice moduri.

Azi, cele șapte bestii din Vaslui își vor afla sentința. Magistrații vor anunța, la ora 14.00, dacă vor fi liberi sau vor fi condamnați.

Procurorul cere în cazul lor 12 ani de închisoare și arestarea lor imediată, chiar dacă verdictul judecătorului, recuzat în neumărate rânduri de avocații violatorilor, nu este deocamdată definitiv.

Acest lucru este posibil, având în vedere că nu mai poate fi vorba de prezumția de nevinovăție, cercetarea judecătorească fiind încheiată.

Bestiile și-au stabilit la telefon orgia sexuală

Noul cod penal prevede arestarea inculpaților, chiar dacă sentința nu este definitivă. Pe lângă cei 12 ani de închisoare, procurorul de caz a cerut  și un spor de o treime din cei șapte ani la care pot fi condamnați pentru lipsire de libertate.

Violatorii au fost dați în fapt chiar de un prieten, pe care l-au chemat la orgia sexual. Acesta a refuzat, dar a văzut totul și le-a povestit anchetatorilor cu lux de amãnunte.

De asemenea, băiatul a spus că violul a fost premeditat, pentru că, încă din cursul zilei, Silviu Burada, una dintre bestii, și-a sunat prietenii și i-a invitat la o partidă de sex, spre seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net