"Vinul lui Piersic e antibiotic curat" Click! a lansat o provocare pentru bucureşteni

Ultima actualizare:
Florin Piersic (79 de ani)
Florin Piersic (79 de ani)

“Merge la o cărniţă fragedă!”. Sau “E de gagică, dulce!”. Au ciocnit un păhărel şi limba li s-a dezlegat, mai ales că gustau din „vinul lui Mărgelatu”. La rugămintea Click!, câţiva bucureşteni au testat vinul roşu de pe eticheta căruia zâmbeşte Piersic.

Şarmul îi aduce lui Florin Piersic contracte de imagine bănoase, la vârsta de 79 de ani. Anul trecut, actorul a bătut palma cu o companie viticolă din Vrancea, care a scos un lot de 50.000 de mii de sticle din 2013-2014, Cabernet Sauvignon şi Tămâioasă Românească, sub denumirea “Două vorbe”.


    Florin Piersic (79 de ani)
Florin Piersic (79 de ani)

De curând, au apărut şi pe rafturile unor supermarketuri, iar oamenii au fost atraşi de eticheta de pe care le zâmbeşte “Mărgelatu”. Am vrut să vedem ce spun consumatorii despre vin, aşa că, acum două zile, la ora când soarele te îndemna parcă să stai la o terasă, am organizat o mică „degustare”.

“E băubil, merge la o friptură în sânge, antibiotic curat”, ne-a spus Niculae, de 60 de ani, pensionar, lingându-se pe buze. La masa alăturată de la terasa de cartier, doi domni dezbăteau viaţa cotidiană. 

“Am auzit de vinul lui Florin Piersic, de la dumneavoastră din ziar. Ia să vedem… E de gagică, foarte bun, dulce”, ne-a spus pofticios Vulpe Gheorghe.

Producătorii spun că sunt şi ei mulţumiţi. Cum s-au gândit la Piersic? “E cel mai mare povestitor şi un mare actor al României. Astfel s-a născut vinul poveştilor de pahar”, ne-a spus directorul de marketing al companiei, Simona Hâncu. 

Conform acesteia, vinul se va găsi în curând în mai multe supermarketuri. “Campania de lansare nu a început, deşi vinul există pe piaţă. Am avut semnale pozitive despre produs. În prezent, cel mai consumat este Chardonnay”.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net