Vino să te joci în salină!

Ultima actualizare:

    Cel mai mare centru de  relaxare din Europa s-a  extins cu încă 4.000 mpFoto: Dorin Constanda
Cel mai mare centru de relaxare din Europa s-a extins cu încă 4.000 mpFoto: Dorin Constanda

30˚C, palmieri, saună şi salină. Suntem la Therme Bucureşti, unde, începând de joi, zona Galaxy se extinde. Părinţii, alături de copii, se vor putea relaxa în voie în biblioteca de sare, dar şi în faţa consolelor, înconjuraţi de pereţi săraţi.

Cei care veneau cu micuţii la Therme aveau de suferit. Nu se puteau destinde la saune şi nici nu puteau beneficia de paturile cu hidromasaj. Toboganele cu apă erau singura atracţie a zonei Galaxy, acolo unde copiii au acces. Reprezentanţii celui mai mare centru de relaxare şi distracţie din Europa au venit cu o soluţie, astfel ca părinţii să aibă parte de toate facilităţile. Au extins zona Galaxy cu încă 4.000 mp.

Astfel că cine vrea să scape de zarva de la toboganele cu apă se va putea retrage aici, începând cu 1 decembrie. Sunt trei saune umede cu tematică şi terapii diferite, o piscină cu 80 de locuri la poolbar, zece paturi de hidromasaj, 20 de paturi cu raze infraroşii, care au efect antibacterian, 700 de şezlonguri, 400 de palmieri, dar şi un loc de jocă pentru copii. Principala atracţie o reprezintă însă construcţia din sare de Himalaya.


    Şi oamenii mari  se pot juca pe  consola de la salinăFoto: Dorin Constanda
Şi oamenii mari se pot juca pe consola de la salinăFoto: Dorin Constanda

Nu mai puţin de 40 de tone de sare au intrat în salina care adăposteşte bibiloteca, dar şi zona dedicată jocurilor, dotată cu 14 console Playstation. ”Sarea de Himalaya este cea mai pură formă de sare din lume şi este folosită pentru stimularea circulaţiei, calmarea durerilor musculare, eliminarea toxinelor, scăderea tensiunii, ameliorarea artritei şi a altor afecţiuni ale pielii”, ne-a explicat Stelian Iacob, manager general la Therme.


    Lângă piscină există  biblioteca cu pereţi de  sare înalţi de şase metriFoto: Dorin Constanda
Lângă piscină există biblioteca cu pereţi de sare înalţi de şase metriFoto: Dorin Constanda

Noile facilităţi intră în preţul pentru zona Galaxy, care a rămas tot 54 de lei de persoană pentru o zi întreagă. Bani în plus veţi plăti şi pentru răsfăţul la hidromasaj: 9,99 lei, zece minute, respectiv 12 lei pentru 15 minute. Şi jocurile pe consolă costă: 10 lei 30 de minute sau 20 de lei 60 de minute.De Ziua Naţională, Therme are un program special. Se deschide la ora 9.00 şi se închide la ora 23.30.

Au fost 20 de accidente în parcul acvatic

Neatenţia sau teribilismul au făcut ca unele persoane să ajungă de la Therme la spital. Potrivit lui Stelian Iacob, manager general, în cele zece luni de funcţionare au existat circa 20 de cazuri de accidentări care au necesitat transportul răniţilor la spital. Ultimul caz a avut loc pe 22 noiembrie, când un tânăr a suferit o rană la picior. ”I s-a acordat primul ajutor la cabinetul medical şi a refuzat transportul la spital. Facem o anchetă internă pentru a vedea în ce condiţii s-a accidentat. În plus, am avut parte de controale din partea Protecţiei Consumatorului, dar şi a celor de la ISCIR care autorizează şi verifică echipamentele. S-a constatat că toboganele respectă standardele de siguranţă. Din păcate, nu toţi oamenii respectă regulile”, a precizat Iacob.


    La tobogane au avut  loc şi accidentăriFoto: Dorin Constanda
La tobogane au avut loc şi accidentăriFoto: Dorin Constanda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net