VIDEO Tupeu de hoți! Uite cum fură din magazine

Ultima actualizare:

    Magazinele din mall-uri au devenit ținta hoților
Magazinele din mall-uri au devenit ținta hoților

Au furat cu nerușinare! Trei tinere și un bărbat au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp plecau din magazine cu produse pe care nu le-au achitat. Polițiștii au dat publicității imaginile în speranța că suspecții vor fi găsiți mai repede.

Pe 3 septembrie, la ora 18.00, trei tinere au intrat într-un magazin aflat în Promenada Mall Șelimbăr, din Sibiu.

Îmbrăcate civilizat, nimic nu prevestea că femeile au venit acolo cu gânduri necurate. Camerele de supravegehre le arată în timp ce se ascund după rafturi, una dintre ele se lasă pe vine și ascunde în geantă ceva, după care ies din magazin rapid.

Polițiștii spun că este vorba despre aparatură electrocasnică care valorează aproximativ 400 de lei.

Patru zile mai târziu, pe 7 septembrie, în jurul orei 11.00,  în același magazin se dă un nou atac. De data asta, suspectul este un bărbat, care a sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 300 de lei.

Înainte să plece cu obiectul, acesta s-a uitat în stânga și în dreapta pentru a se asigura că nu-l vede nimeni. A omis însă faptul că locul era înțesat de camere de supraveghere.

În imagini li se văd fețele foarte bine, iar dacă îi recunoașteți polițiștii vă roagă să sunați la 0269/208211, la Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu.

Dacă faptele vor fi probate, aceștia pot fi acuzați de furt calificat și complicitate la furt, infracțiuni pedepsite cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net