VIDEO Poliţiştii rutieri, cu camera ascunsă pe străzile Capitalei. Vezi câte abateri au înregistrat

Ultima actualizare:

    Şoferii care au încălcat legea au fost traşi pe dreapta de poliţiştii pe motociclete. Ei au fost filmaţi în prealabil cu camera ascunsă
Şoferii care au încălcat legea au fost traşi pe dreapta de poliţiştii pe motociclete. Ei au fost filmaţi în prealabil cu camera ascunsă

Şoferii bucureşteni, ca mulţi alţii din ţară, circulă regulamentar doar atunci când văd echipaje pe străzi sau maşini inscripţionate cu însemnele Poliţiei Rutiere. Însă, atunci când poliţiştii se ascund de ochii lumii, şoferii din Capitală îşi arată adevărata faţă. Iată ce au surprins oamenii legii cu camera ascunsă pe străzile din Capitală.

În luna iulie, poliţiştii de la Brigada Rutieră au derulat acţiuni incognito pe străzile din Bucureşti pentru depistarea şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie. Ei au folosit camere video ascunse montate pe maşini neinscripţionate, care au surprins mii de şoferi indisciplinaţi. Oamenii legii spun că oricât de greu ar fi pentru bucureşteni să circule regulamentar în acest oraş aglomerat, şoferii care apelează la trucuri pentru a evita semafoarele, care nu acordă prioritate pietonilor sau care încalcă linia continuă ori şinele de tramvai denotă lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

“De multe ori observăm în trafic şoferi cum pendulează de pe o bandă de circulaţie  pe alta, fără să-şi ia cele mai elementare măsuri de siguranţă, alţii care depăşesc coloana de maşini oprită la semafor şi se aşează în faţă. Greşind azi, greşind mâine, scade responsabilitatea şi creşte riscul de accident. Aşa devenim involuntar agresivi în conducere, imprevizibili pentru ceilalţi şoferi şi uşor, uşor ajungem pe nesimţite potenţiali provocatori de accidente”, spun reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Brigada Rutieră a acţionat în luna iulie cu echipe formate din autospeciale neinscripţionate şi motociclete, pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei. În urma acţiunii  conducătorii auto depistaţi încălcând legea au fost sancţionaţi contravenţional, iar valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 25.000 lei. Vestea proastă pentru cei care obişnuiesc să încalce legea este că astfel de acţinuni vor continua şi în lunile care urmează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net