VIDEO! Iohannis, despre istoria familiei sale în România

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannisfoto: Click!
Klaus Iohannisfoto: Click!

Acuzat că nu este român și că nu merită cea mai înaltă funcție în stat, Klaus Iohannis (55 de ani) a făcut mărturisiri în exclusivitate pentru Adevărul Live.

Înainte de a fi numit în mod oficial candidat la prezidențiale, preşedintele PNL și candidatul Alianţei Creştin Liberale în cursa pentru Cotroceni a răspuns întrebărilor jurnaliştilor Dan Marinescu (redactor-şef al ziarului Adevărul) şi Liviu Iolu. În emisiunea Adevărul Live din data de 6 august 2014, Iohannis a vorbit despre ce fel de preşedinte vrea să fie pentru România următorilor cinci ani.

Apoi, întrebat și despre istoria familiei sale, Iohannis a făcut precizări interesante: „Strămoșii mei au venit acum 850 de ani în Transilvania. S-au așezat în zona Sibiului și de atunci tot acolo trăim. Nu am nici un strămoș care a venit din altă parte. Acuma, totuși, pentru țara noastră, 850 de ani e destul de mult... Și pot să spun că sunt de aici. Am documente scrise care atestă, cam de la 1500 cu siguranță, că familia Iohannis a existat în zona Sibiului, mai exact în Cisnădie... Părinții mei, bunicii mei, străbunicii mei, toți au fost în zona, și au trăit în zona Sibiului. Familia mea, indiferent cât mergem în urmă, a fost întotdeauna o familie de condiție medie, nici bogați, dar nici săraci lipiți pământului”.

Cine este Carmen Iohannis, prima doamnă a României

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de 25 de ani
Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de 25 de ani

Soția lui Klaus Iohannis are 54 de ani (s-a născut la 2 noiembrie 1960). La primul tur, Carmen Iohannis a fost să-și voteze soțul pentru prima funcție în stat. Cei doi ar putea sărbători nuntade argint, întrucât s-au căsătorit acum 25 de ani. Doamna Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Despre Carmen Iohannis a povestit medicul Radu Urdea, un prieten vechi, citat de adevarul.ro: „Caldă, prietenoasă, elegantă fără stridenţă. Şi un secret pe care îmi permit să-l divulg: cântă dumnezeieşte la pian”

La evenimentele la care merge, Carmen Iohannis atrage toate privirile. Este cochetă şi foarte atentă la vestimentaţia pe care o alege. Are 54 de ani, dar un trup perfect, de adolescentă, lucrat la cursuri de gimnastică de întreţinere. Deşi este profesoară de engleză, de câţiva ani aprofundează şi limba franceză, de dragul bucătăriei, cea mai renumită din lume, spun apropiaţii. Soţii Iohannis sunt mari amatori de teatru şi nu au ratat nici un spectacol de la Teatrul Naţional „Radu Stanca”, din Sibiu. De cele mai multe ori, la finalul spectacolelor, soţii Iohannis au mers în culise, să felicite actorii şi să le ofere flori. Doamna Carmen a fost tot timpul discretă şi nu a avut multe apariţii în presă.

Deşi adversarii politici au criticat familia Iohannis că nu are un urmaş, apropiaţii ne-au povestit că soţia primarului a făcut nenumărate tratamente, chiar şi în străinătate, pentru a rămâne însărcinată, dar fără succes.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net