VIDEO Fabrica de mezeluri a familiei Spak, mistuită de un incendiu violent. Au intervenit peste 60 de pompieri

Ultima actualizare:

    foto: ISU OLT
foto: ISU OLT

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la o hală de producţie a preparatelor din carne din judeţul Olt, focul afectând o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 60 de pompieri din judeţele Olt, Vâlcea şi Argeş.

Potrivit publicațiilor locale, fabrica aparține familiei Spak și este situată pe Drumul Național 65, pe raza comunei Valea Mare, județul Olt. 

Acolo au fost trimise iniţial echipaje de la Detaşamentul Slatina şi Staţia Scorniceşti, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD. Ulterior, au venit în sprijin o autospecială de stingere de la ISU Argeş şi o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea, precum şi o autospecială pentru intervenţie la înălţime din cadrul Detaşamentului Caracal.

"Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. (...) În acest moment acţionează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea şi ISU Argeş, cu şapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenţie la înălţime, un autocamion de intervenţie, un echipaj SMURD şi mai multe autospeciale pentru primă intervenţie", au transmis reprezentanţii ISU Olt.

De afacerea din Olt se ocupa, Iulius Spak, fratele lui Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu. Tatăl acestora, Constantin Spak, s-a sinucis în aprilie 2011.

Știre în curs de actualizare

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net