VIDEO Circ cu măicuțe în gara din Vaslui! Au bruscat trecătorii

Ultima actualizare:

    Dou[ maicute au facut scandal pe strazile din Vasluifoto: captura vremeanoua.ro
Dou[ maicute au facut scandal pe strazile din Vasluifoto: captura vremeanoua.ro

Un incident bizar s-a petrecut, luni seara, în apropierea stației CFR din Vaslui. Două femei îmbrăcate în straie cernite și care se adresau una celeilalte cu titulatura ”maică” au îngrozit trecătorii. Presupusele călugărițe aveau un comportament haotic și violent. Martorii susțin că, din senin, măicuţele au început să înjure lumea din jur şi să se roage ca un mare război să se abată asupra ţării noastre.

Cele două veneau de la mănăstirea Ghighiu, Prahova, şi mergeau spre mănăstirea Hadâmbu din Iaşi. Femeile trăgeau după ele trei geamantane și câteva genți Una dintre ele pare sub influența alcoolului și abia se mai ține pe picioare.La un moment dat s-au așezat la umbră să se odihnească. În câteva momente, din senin, au început să ţipe şi să înjure lumea din jur.

”Să dea Dumnezeu război, să luam țara înapoi”

După ce s-au odihnit, de nicăieri, cele două femei au început să țipe și să înjure lumea din jur, prevestind un mare război care se va abate asupra țării noastre. “Să știți și voi că părintele Arsenie Boca a condamnat și hoția și prostia și vrăjitoria. Să dea Dumnezeu război, să luăm țara înapoi, să nu mai vindem pe unul și pe altul. Biserica nu e bună, dar hoția vă ține de foame” – țipa una dintre femei, în timp ce vasluienii de la blocul din apropiere priveau spectacolul, de la balcoane.

Motivul pentru care cele două măicuțe au luat-o raza

Este halucinantă cauza supărării celor două călugărițe. Se pare că văzuseră o pisică ce...precurvise, potrivit vremeanoua.ro. Așa că toți vasluienii care le-au ieșit în cale au avut de suferit din acest motiv. “Eu am crescut în mănăstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijă măicuța Pavelina. Orașul ăsta e plin de hoți și de curve”, țipa una dintre femei, în gura mare. Femeile au fost abordate de un polițist local, însă acestea l-au luat la o serie de blesteme și înjurături, iar omul s-a văzut nevoit să cheme întăriri. Și până la urmă, una dintre femei a fost adusă lângă mașina de poliție pentru a fi legitimată. În acest timp, circul a continuat:

“Măicuță, Doamne și Stăpânul vieții mele, rugăciune! Lasă oamenii ăștia în pace! Lasã-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus femeia care era legitimată, măicuței care rămăsese la umbră, în timp ce-i făcea o cruce mică, pe umăr, “Sfântului” de la Locală. Până la urmă au ajuns și la sediul Poliției Municipiului Vaslui. Dar nu pentru blesteme. Acestea ar fi bruscat un copil care a căzut apoi de pe bicicletă. De altfel, cele două femei, una originară dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galaţi, au fost observate încă din cursul zilei de duminică, 21 iulie, pe străzile din Vaslui. Aveau un comportament haotic, circulau cu geamantanele pe stradă, printre maşini sau înjurat trecătorii. În noaptea de duminică spre luni, cele două femei şi-au continuat ”spectacolul” pe străzi.  ţipând şi proferând jigniri trecătorilor.

Circ cu măciuțe pe peronul gării

Martorii spun că cele două călugărițe au ajuns și pe peronul gării, unde au făcut scandal monstru. Una dintre ele a scuipat spre automatul de cafea de pe peronul gării. Cealaltă l-a împins pe un bărbat pe șinele de cale ferată, potrivit adevarul.ro.

Acesta părea a se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a avut timp de reacţie.  A fost salvat de un alt bărbat chiar înainte de a sosi trenul în staţie. Un alt bărbat, care a asistat îngrozit la întreaga scenă, a mers la sediul biroului Poliţiei Transporturi din Gara Vaslui pentru a reclama incidentul, dar nu a găsit pe nimeni. Scenă a fost relatată ulterior de soţia tânărului care a mers să reclame poliţiştilor.”Soţul meu era în gară împreună cu fetiţa noastră. Prima dată, una dintre măicuţe s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poză cu o femeie şi a scuipat-o. La puţin timp, l-au impins pe domnul respectiv pe şinele de cale ferata, la mai puţin de un minut înainte de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul a mers direct către Poliţia din gară dar nu era nimeni. Ele au urcat în tren între timp. Au fost şi alte persoane agresate în gară de ele. Cel mai probabil vor reveni, întrucât am înţeles ca au mai fost în Vaslui. Nu uitaţi cazul tinerei din Bucuresti de la metrou. Şi poliţia doarme!”, a relatat soţia martorului care a asistat la scena îngrozitoare din Gara Vaslui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net