Victor Ponta vrea la Camera Deputaților. Reacția președintelui PSD

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea şi Victor Ponta
Liviu Dragnea şi Victor Ponta

Ziua de 13 iunie a fost cu ghinion pentru Valeriu Zgonea, care a fost dat jos din fruntea Camerei Deputaților, însă ar putea fi cu noroc pentru Victor Ponta. Fostul premier a anunțat că își va depune candidatura, în PSD, pentru președinția Camerei Deputaților, ceea ar reprezenta renunțarea la rolul de chibiț pe Facebook și întoarcerea în liga mare a politicii.

PSD a reușit să-l mazilească pe ”rebelul” Valeriu Zgonea, după ce fostul președinte al Camerei Deputaților a ieșit din partid și a făcut mai multe observații critice la adresa social-democraților. Pentru asta a fost nevoie de o modificare de statut, astfel încât șeful Camerei să își piardă funcția dacă pierde sprijinul politic.

La scurt timp după înlocuirea lui Zgonea, fostul premier Victor Ponta, obligat să-și depună mandatul în noiembrie 2015, sub presiunea străzii, după tragedia din clubul bucureștean Colectiv, a anunțat că își va depune candidatura.

"Am discutat cu domnul Dragnea despre șefia Camerei Deputaților. I-am spus că intenționez și mâine la CExN și miercuri la grup să-mi depun candidatura. Am discutat cu foarte mulți colegi care mi-au zis că e bine pentru PSD și pentru Parlament acest lucru și o să vedem ce se întâmpla la vot", a spus luni, 13 iunie, Ponta, la Palatul Parlamentului, transmite Hotnews.

Replica lui Liviu Dragnea a venit la scurt timp: "Dacă s-a autopropus, nici nu mai trebuie să votam", le-a spus președintele PSD jurnaliștilor, în Parlament. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net