Victor Ponta, vacanţă de lux pe banii statului

Ultima actualizare:

    Premierul pleacă astăzi într-un turneu în ţările arabe, împreună cu socrul său. Ilie Sârbu şi Victor  Ponta se vor relaxa cu cămilele în deşert Fotomontaj: Click!
Premierul pleacă astăzi într-un turneu în ţările arabe, împreună cu socrul său. Ilie Sârbu şi Victor Ponta se vor relaxa cu cămilele în deşert Fotomontaj: Click!

Viaţă de premier! În timp ce majoritatea românilor va petrece 1 Mai la un grătar, Victor Ponta pleacă în ţările calde. Şi-a programat un turneu de lux, unde-l vor însoţi zece parlamentari, printre care şi socrul său. Totul pe cheltuiala poporului.

Victor Ponta pare că s-a îndrăgostit de ţările arabe. În noiembrie 2014, imediat după alegerile prezidenţiale, acesta a petrecut înfrângerea în Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiţă şi alţi câţiva prieteni. Pentru o noapte de distracţie în Cavalli Club, un exclusivist local din Dubai, au plătit 12.000 de drahme, echivalentul a peste 2.600 de euro. Atunci, totul a fost pe cheltuiala lor. Acum, distracţia va fi pe banii statului. Premierul pleacă, din nou, azi în ţările arabe. De data asta oficial! Face un turneu de şapte zile, în perioada 29 aprilie-5 mai, în Arabia Saudită, Qatar, Kuweit şi Emiratele Arabe Unite.

Iulian Herţanu, cumnatul lui Ponta, e arestat la domiciliu
Iulian Herţanu, cumnatul lui Ponta, e arestat la domiciliu

Deplasarea se va face cu o cursă specială pusă la dispoziţie de către Guvern, iar Senatul şi Camera Deputaţilor vor asigura banii de cazare şi diurnă pentru cei zece parlamentari selectaţi să-l însoţească. Primul pe listă este socrul său, senatorul Ilie Sârbu. Ca să nu fie cu supărare, Ponta ia şi aleşi ai poporului de la alte partide. Pe lista norocoşilor îl găsim pe Titus Corlăţean, Constantin Niţă sau Ovidiu Silaghi de la Putere, Ion Popa, Corneliu Cozmaciuc, Molnar Zsolt sau Pataki Csaba de la PNL şi UDMR. Cu toţii au atribuţii în politica externă, aşa cum a cerut premierul. Potrivit realitatea.net, turneul va costa aproximativ 100 de mii de dolari doar pentru parlamentarii însoţitori. 

Excursia ar costa cel puţin 630 € 

O vacanţă în Emiratele Arabe costă cel puţin 630 de euro, pentru 7 nopţi de cazare şi transport cu avionul. Doritorii pot pleca chiar pe 29 aprilie, o dată cu premierul, vor fi cazaţi în Dubai sau în Abu Dhabi la un hotel de 4 stele şi vor primi doar micul dejun. În acest tarif sunt incluse toate taxele de aeroport şi transferurile, dar nu şi excursiile şi intrările la obiective turistice. 

Partenerul de distracţie, cu averea sub "cheie"

În timp ce Ponta îşi făcea bagajele pentru plecarea de azi, prietenul său, Sebastian Ghiţă, cu care se distra pe cinste acum cinci luni, dădea cu subsemnatul din nou la DNA. Deputatul a afirmat, ieri, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că procurorii l-au înştiinţat că au instituit sechestru pe bunurile sale imobile şi pe conturi pentru recuperarea sumei de aproximativ două milioane de euro, cât este calculat prejudiciul în dosarul în care este cercetat. Ghiţă se află sub control judiciar în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, pentru favorizare de grup infracţional. Ghiţă a mai spus ieri că nu se consideră vinovat în acest dosar şi că nu îl cunoştea pe Iulian Herţanu la momentul la care firma acestuia a încheiat contractul pe fonduri europene pentru extinderea reţelei de canalizare din oraşul Comarnic.


    Iulian Herţanu, cumnatul lui Ponta, e arestat la domiciliu
Iulian Herţanu, cumnatul lui Ponta, e arestat la domiciliu

Tot ieri, şi Iulian Herţanu a fost înştiinţat de punerea sechestrului pe averea sa. Spre deosebire de Ghiţă, cumnatul premierului este arestat la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net