Victor Ponta: „Mocirla s-a mobilizat contra elitelor lui Băsescu și Soros”

Ultima actualizare:

    Victor Ponta este extrem de mulțumit de rezultatul alegerilor de duminicăFoto: Arhiva Click!
Victor Ponta este extrem de mulțumit de rezultatul alegerilor de duminicăFoto: Arhiva Click!

Victor Ponta nu-și mai încape în piele de fericire. PSD a obținut o victorie categorică la alegerile parlamentare de duminică (11 decembrie). Fostul premier al României, pe care strada l-a făcut să demisioneze anul trecut, a devenit, din nou, foarte vocal și încrezător.

Ponta susține că românii au vontat contra lui Băsescu și a lui Soros, ultimul fiind folosind ca un fel de „bau-bau” pentru alegătorii români care nici nu știu despre ce e vorba. Politicianul a postat frenetic pe Facebook, după victoria PSD: „Mocirla s-a mobilizat contra elitelor lui Băsescu și Soros. PSD rămâne singurul PARTID cu adevărat, oamenii au răma surzi la propaganda sufocantă cu „«veniți la vot să nu câștige PSD»”.

De asemenea, Victor Ponta l-a criticat pe Dacian Cioloș: „El și nu Gorghiu este personajul rău al acestor alegeri, în loc să rămână tehnocratul respectat de toată lumea s-a transformat din ambiție și oportunis într-un om politic mai mincinos și mai pervers decât toți ceilalți. GoCioloslaBruxelles”.

Ponta a atașat și un bilet de avion către Bruxelles cu data de 12 decembrie, având numele lui Dacian Cioloș scris pe el: „Dacian, Mocirla te salută”. Ulterior, fostul premier al României a șters postarea.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net